همسرم اخلاقش خیلی خوبه هر کاری به خاطرم میکنه۳ ماهه عقد کردیم تو این سه ماه از گل نازک تر بهم نگفته ولی اصلا از ظاهرش خوشم نمیاد خیلیییی لاغره استایلشم که افتضاح ینی اگه اندامش خوب بود لباس هم بهش میومد همون موقع خاستگاری هم به دلم ننشست کلی گریه کردم و خواستم بهم بزنم همه موافق بودن تا اینکه خالم اومد همه چی رو بهم زد میخواستم باز بهم بزنم که دیگه کار از کار گذشته بود و چون خونمون تو روستا بود همه روستا فهمیدن و اسمشو رو اسمم گذاشتن قبل عقد و مجبور شدم ازدواج کنم ....چیکار کنم حالم خیلییی داغونه فقط جلوش نقش بازی میکنم دلم به حالش میسوزه اصلا ذره ای برام مهم نیس😭😭😭
منم مثل تو با این وجود که خانوادم اصرار کردن علاقه بوجود میاد من هزاربار قبل عقد گفتم نمیخوامش اینقدر توسرم خوندن تا کوتاه اومدم الانم با این که حالم داغونه با طلاقم مخالفن .
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔. ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️🩹🫂 اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️