2777
2789

همسرم اخلاقش خیلی خوبه هر کاری به خاطرم میکنه۳ ماهه عقد کردیم تو این سه ماه از گل نازک تر بهم نگفته ولی اصلا از ظاهرش خوشم نمیاد خیلیییی لاغره استایلشم که افتضاح ینی اگه اندامش خوب بود لباس هم بهش میومد همون موقع خاستگاری هم به دلم ننشست کلی گریه کردم و خواستم بهم بزنم همه موافق بودن تا اینکه خالم اومد همه چی رو بهم زد میخواستم باز بهم بزنم که دیگه کار از کار گذشته بود و چون خونمون تو روستا بود همه روستا فهمیدن و اسمشو رو اسمم گذاشتن قبل عقد و مجبور شدم ازدواج کنم ....چیکار کنم حالم خیلییی داغونه فقط جلوش نقش بازی میکنم دلم به حالش میسوزه اصلا ذره ای برام مهم نیس😭😭😭

درخواست دوستی ندیددددد چه مذکر چه مونث 🙏🫥

گناه داره اگه دوستت داره اینجوری نگو بهش 

به محبت بگو عزیزم خیلی لاغر شدی یه کم چاق شی بهتره

فقط 2 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

هعی خدا                             

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

گناه داره اگه دوستت داره اینجوری نگو بهش  به محبت بگو عزیزم خیلی لاغر شدی یه کم چاق شی بهتره

تو ژنشونه باباشم اینجوریه ینی کل خانوادش لاغرن 😔

منم مثل تو با این وجود که خانوادم اصرار کردن علاقه بوجود میاد من هزاربار قبل عقد گفتم نمیخوامش اینقد ...

خیلی بدهههه من تو. این سه ماه از خدا فقط مرگ خواستم😔😭😭

[QUOTE=311326343]چندسالتونه[/QUOTEمن ۱۹ ایشونم ۲۶

بفرستش باشگاه 

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

عزیزم ادم با اخلاقی هستن نگران قیافه نباشید به مرور زمان اقایون قیافه اشون بهتر میشه گلم

اخه مشکل اینه من ب ایشون حتی میل ج.نسی هم ندارم سرد شدم کلا فقط دارم از هر لحاظ عذاب میکشم...

قیافه عادی میشه اخلاقه ک مهمه اینو ب خدا جدی میگم دوستم میگفت من عاشق تیپ و قیافه ی شوهرم بودم ولی اخلاق نداشت میگفتم مهم نیست 

بعد ۴ سال زندگی الان میگه اشتباه کردم کاش با کسی ک اخلاق داشت زندگی میکردم قیافشو میخوام چکار 

خدای من🌼تنها تو را میپرستم و تنها از تو یاری میجویم