2777
2789

سلام بچها .. این خانوم خیلی زبون تندی داره . خیلیا از زبون تلخش مینالند .. هروقت به من میرسه کلی حرف کلفت و زمخت بارم میکنه و لحنش همیشه دستوریه .. پشت سرم کلی حرف دراورده و چرت وپرت گفته .... خیلی هم فامیلی رفت وامد دارن ، منم هروقت میپیچونم ونمیرم ، بعدش این عمه هه اشکمو درمیاره ... اگرم جوابشو بدم دیگه ولم نمیکنه ... البته یه جورایی میدونم ازحسادتشه که اینکارارو میکنه چون عروس خودش حاضرنیس ببینتش

کاربری سومیمه 💁‍♀️

شاید دخترشو میخواسته بده به شوهر شما

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عین عمه های شوهر من  منم رفت وامد و کم کردم تو مهمونی هم فقط سلام خداحافظ  دیگه نشستن سرحاشون

غدیری ام🌸فقط حیدر امیرالمومنین هست🌹خیبر خیبر یا صهیون👊

شاید دلش میخاسته دخترشو بگیره شوهرت .... بنظرم سگ محلش کن ... هرچی گفت اصلا نگاشم نکن جواب نده جوری برخورد کن ک نشنیدی ... مثلا داشت حرف میزد و تیکه می پروند بهت وسط حرفاش گوشیتو بردار زنگ بزن ب مامانت یا خواهری کسی قبلش با خانواده یا دوستات هماهنگ باش 

قیافه من 🔫😑😑 وقتی توی تاپیک خانومای باردار میرم۰۰۰ از پشت بوم صدای گربه میاد روی بچم اثر نذاره🔫😑 با هندزفری آهنگ گوش دادم بچم ناقص نشه🔫😑تو لقمم مو بود نپیچه دور گردن بچم خفه شه🔫😑یدونه کنجد رو نون بود بچم سقط نشه🔫😑 موز خوردم بچم نیوفته🔫😑 چایی داغ خوردم بچم نسوزه🔫😑 الویه خوردم تخم مرغ خام توی سسش رو بچم اثر نذاره🔫😑 حالت تهوعم قطع شده بچم نمرده باشه🔫😑 داشتم بستنی میخوردم یه تیکش افتاد رو شکمم سنگین نباشه بچم سقط بشه🔫😑😑 درو محکم کوبیدم گوش بچم پاره نشه🔫😑باد پرده رو تکون داد نوار سرپی توی پرده توی هوا معلق نشه روی بچم اثر بزاره🔫😑😑 بچه فامیل با لیزر اسباب بازی انداخت رو شکمم واسه بچم ضرر نداره🔫😑 عطر میزدم تاپم نازک بود ریخت رو شکمم بچم خفه نشه🤕😑😑 کشمش خوردم بچم فلان نشه... یدونه بالشت جابجا کردم بچم ال نشه... مادر شوهرم با این وضعم میخاد بیاد خونمون شب نشینی، مگه چند روز دیگه داری تا زایمان؟ دوهفتمه عزیزم🔫😑😑😑                                                                                                                                                                                                                                    

عزیزجان به عنوان فردی که خودش چندین عدد از این عمه جان ها رو داره (عمه های خود بنده هستند نه همسرم) و هیچ کس از شر نیش زبان شون در امان نیست، چه برسه به عروس های بنده خدای خانواده، ازتون خواهش می کنم کلا ایشون رو نادیده بگیرید، تصور بفرمایید فردی کم عقل و نادان در مقابل تون هست و اصلا نادیده بگیرید و نه مطلقا به همسرتون شکایت کنید و نه اوقات خودتون رو تلخ بفرمایید. 

واقعا راه فراری از دست این افراد و زبان های جهنمی شون نیست و لازم هست یاد بگیرید مانند یک کودک بهانه گیر فاقد درک با اون ها برخورد کنید.

دشمنی اون ها با شخص شما نیست، اساسا مشکل شخصیتی و رفتاری دارند.

زمانی رو که در این وب سایت صرف تعاملات اجتماعی می کنم، زکات دانش و تجربه ای هست که در طول سال ها جمع آوری کردم و امیدوارم برای دیگران مفید باشه.        امیدوار هستم و توکلم به خداوند هست که صحبت نسنجیده ای نکنم که باعث آزرده شدن کسی بشه و اگر خدای نکرده چنین حرفی زدم، بدونید که هدفمند و آگاهانه نبوده و من رو به بزرگواری خودتون ببخشید.            لطفا اگر کامنت من برای شما مفید هست، برای ظهور حضرت صاحب الامر (عج)، شادی روح مادرم و سلامتی دخترکم یک صلوات مرحمت بفرمایید.
ی آن فکر کردم عروس خالم راجب عمم نوشته باور کن توام خانواده شوهر بشی زبونت تند میشه

نه .اخه مگه عروسمون دشمن خونیمه که زبونم تند باشه ... اتفاقا عمه شوهرم برای خانواده خودش دلسوزه ولی برای دیگران شمر

کاربری سومیمه 💁‍♀️
خب خودت که همه چی رو گفتی دشمنی باهات نداره مدلش اینجوریه زبون تلخه واسه همه همین طوره به خاطر همی ...

خیلی سختمه ببینمش .. هروقت قراره ببینمش غصه ام میشه 

کاربری سومیمه 💁‍♀️
دقیقا خصوصیات عمه شوهر منو گفتی تا چندسال اوایل ازدواجمون اینجوری بود هربار اشکمونو در میاورد چندبار ...

حالا زبون تندش یه طرف .. دروغایی که میره پشت سرم درمیاره یه طرف ... چندباربرام شایعه درست کرده فلانی حاملس .. یا فلانی بچش سقط شده 🤣 

کاربری سومیمه 💁‍♀️