2777
2789
عنوان

نظرسنجی اسم

148 بازدید | 11 پست

اسم دختر اولم روشنا

تعداد رای : 27
نظرسنجی
رونیا
9
33%
سوفیا
6
22%
هانا
12
44%
ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هانا

نظرت با ست گذاشتن چیه

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

رونیا یجوریه هانا بهش نمیاد سوفیا بهتره باز 

شادیماه.نورا.

یه روزایی دیدم که هیشکی توخوابشم ندید 😔😔نخند به روز  روزگارمن اشک منو هیشکی ندید 🥲🥲قشنگ نبود خاطره هام  حتی یه بار هم  دلم واسه گذشته هام  پر نکشید🥺🥺امشب که لایکم میکنی🙏🏻 امضام خوندی ودرکم میکنی♥ میخوام خدا برات بخواد هرچی میخواستی ونشد هرچی صلاحت بودو قسمتت نشد🌹🌹 

واییییییی😍😍😍😍😍

رونیا خیلی قشنگه همینو بزار دیگه👍👍👍👍👍

من یه شخصیت کارتونی میشناسم اینقدر دختر شادیه مثل هایدی می‌مونه اسمشم رونیاست

کارتونه‌رو ببینه عاشق این اسم میشی

نظرت با ست گذاشتن چیه

سلام عزیزم💗امیدوارم کوچولوت رو سالم بغل بگیری

حقیقتا من یه سرچ درباره زندگی تو کشور روسیه کردم و تاپیکی باز شد که شما اونجا گفتید یه دوستی دارین که اونجا دانشجوعه

امکانش هست آیدی اینستاگرامشون رو بهم بدید

سلام عزیزم💗امیدوارم کوچولوت رو سالم بغل بگیری حقیقتا من یه سرچ درباره زندگی تو کشور روسیه کردم و ت ...

سلام ممنون .این موضوع مال خیلی وقته بعد اون دوستم قشنگ ۷ سال هست درسش تموم شده و برگشته منم آیدی چیزی ندارم ازش 

واییییییی😍😍😍😍😍 رونیا خیلی قشنگه همینو بزار دیگه👍👍👍👍👍 من یه شخصیت کارتونی میشناسم اینقدر ...

آره منم بیشتر نظرم رو رونیا هست هم قشنگه هم به اسم دخترم میاد دوتا خواهر قشنگه اسماشون ست باشه