2777
2789

از مجنون پرسیدن : این لیلی که خیلی زشته و .. چجوریه که این همه عاشقش شده و همه جا از عشق تو حرف میزنن!؟

مجنون گفت: تو با چشم بینا می‌بینی و من با چشم دل  که از دید من زیبا ترین دختر لیلی هست !!

(برای دیدن عکس لیلی و مجنون بزنید رو لینک )

تو سایت به شدت تاپیکای مختلفی میبینم !

یکی از قد بلند خودش ناراضیه پیش خودش میگه من بغلی نیستم 🤦‍♂️

یکی از قد کوتاه خودش ناراضی و میگه من خوش استایل نیستم 😑🤦‍♂️

یکی از لاغری ، یکی از چاقی

یکی تاپیک میزنه می‌خوام دماغم رو عمل کنم

یکی میگه کاش طبیعی عمل نمی‌کردم

یکی میگه کاش اصلا عمل نمی‌کردم

معیار زیبایی اصلا این چیزا نیست 🤦‍♂️

مشکل اصلا تو  ظاهر نیست مشکل تو ذهن آدماس !

معیار زیبایی اصلا چیز ثابتی نیست !

دنیای مد تمام ذهن ها رو نابود کرده!

اصلا زیبایی مطلق وجود ندارع!

تو زمان قاجار معیار زیبایی چی بود ؟

(برای دیدن عکس زن زیبا زمان قاجار بزنید رو لینک )

شاه اون زمان با زنای ( چاق ضمخت ، ابرو پیوندی کشیده ، دارای سیبیل ) عکس مینداخت اینا معیار زیبایی اون زمان بود !

خوشگل ترین زن زمان حال رو تو سطح کوچه پس کوچه و خیابون های زمان قاجار تصور کن

خطاب بهش میگن ک :

اون زنه رو ببینید بیچاره یدونه سیبیل ندارع

ابروهاش رو ببینید چقدر کم پشته بیچاره یدونه مو رو صورتش نداره

آخ آخ کمرش باریک و چقدر لاغره

بیچاره هیچ مردی نگاهش نمیکنه ....

زیباترین زن قاجار در زمان حال تصور کنید

چی میگن : 😅این قسمت رو من نگم بهتره خودتون میدونید چی‌میگین!!

این یه نکته که اصلا زیبایی معیار خاصی نداره و تو ذهن هر فردی متفاوت هستش!

شاید شما ام مثل من زیاد دیده باشید

خانوم هایی که زیبایی چندانی ندارند ولی شوهر خوبی کردن و تو نگاه اول میگیم مرده چقدر از نه خوشگل تره !

این از دیدگاه ما اینطوریه ولی اون مرد واقعا همسرش رو زیبا میبینه مغز و دل اون عاشق زیبایی اون زن شده!

پس اگر مثلا چند تا آقا اطرافتون دیدید که قد کوتاه رو میگن بغلی هستش و می‌پسندن قرار نیست همه این طور باشن!

یا بلعکس چند تا آقا دیدید قد بلند رو بیشتر میپسندن قرار نیست همه اینطور باشن!

یا مثلاً میگن رنگ پوست سفید جذاب تره

اصلا این حرفا نیست

هر کس سلیقه خودش رو داره!!

قائدتا چند نفره رفتید تو بوتیک برای خرید !

چرا سلیقه ها متفاوت هست؟

چون معیار زیبایی هر شخص متفاوت هستش!

یکی تقارن رو دوست داره

یکی الگوی متفاوتی رو دوست داره

یکی طرح متناقض رو دوست داره

همه چی بستگی به مغز هر شخص داره!

مشکل کجاست ؟ مشکل دقیقا ذهن خودمونه که وابسته به دنیای مد و .. شدیم که تحت تاثیر قرار می‌گیریم

و مهم ترین چیزمون که عزت نفسمون هست رو از دست میدیم !!

اعتماد به نفسمون رو نابود میکنیم !

حالا قد بلند کن ، لاغر کن ، دماغ عمل کن ، فلان کن ، فاییده نداره

نیاز به عمل نیست

نیاز به پرورش افکار هستش !

تا زمانی که خودمون رو زیبا ندونیم

تا زمانی که خودمون عاشق خودمون نباشیم

هیچکس حس خوب   ازمون نمیگیره !

طرف عزت نفسش رو  رو وابسته ی عمل کردن دماغ می‌دونه عمل هم کنه باز فاییده نداره! 

ریشه این عدم اعتماد به نفس عزت نفس ها چیز دیگه ای هستش!

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....

صلوات😃😂

حق گفتى موافقم👍🏻😁

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

من از خودم،فیسم،اندامم راضیم چون خداوند خلقم کرده،به خودم افتخار میکنم،برای خودم و سلامتیم ارزش قائلم

معیارمم هیچکدوم از کارای جراحی نیس دستکاری کردن صورت و بدن از ضعف میاد

خودمو خیلی بالاتر از کسایی میدونم که با جراحی به خواستشون رسیدن،من اعتماد بنفس دارم اونا ندارن،من دنبال توجه دیگران نیستم اونا اکثرا هستن

ساخته دست خداوند قشنگتر از ساخته دست بشره

اونم جراحی که هدفش فقط پوله

دل اگر خوش خبری پیش کسی جار نزنباید این را بنویسند به پیشانی من

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

صلوات😃😂 حق گفتى موافقم👍🏻😁

متاسفانه یا خوشبختانه تو همه تاپیکا حق میگم 🤣کو گوش شنوا 

کاربر آقا هستم kindman سابق  😊 من همون کرمی  هستم که بعد از گذروندن سختی ها ( مثل دانه از دل سیاهی خاک) از پیله تنگ و تاریک تبدیل به  پروانه ی آزاد شدم 🦋😍 سختی ها و بغض های هر آدمی ، دارایی و اعتبار اون آدمه ....
من از خودم،فیسم،اندامم راضیم چون خداوند خلقم کرده،به خودم افتخار میکنم،برای خودم و سلامتیم ارزش قائل ...

👌درود به شما 

مهره ماری که خیلی ها در موردش صحبت میکنند معیارش زیبایی نیست 

معیار شخصیت هستش 👌

متاسفانه یا خوشبختانه تو همه تاپیکا حق میگم 🤣کو گوش شنوا 

چرا متاسفانه خيليم خوبه مثل من حق گويى😁😁😂

ريا نباشه منم تو پستام حق زياد ميگم البته اينو از بقيه شنيدم كه ميگم 😃😃

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

قرار نیست کسی طبق نظر بقیه زندگی کنه که هر کسی هرجور دلش میخواد می‌ره جلو یکی دلش میخواد نچرال باشه یکی نه هر دو هم نظرشون محترم

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
چرا متاسفانه خيليم خوبه مثل من حق گويى😁😁😂 ريا نباشه منم تو پستام حق زياد ميگم البته اينو از بقيه ...

متاسفانه چون تاپیک های داغ هیچ وقت آموزنده نبود 🤦‍♂️

قرار نیست کسی طبق نظر بقیه زندگی کنه که هر کسی هرجور دلش میخواد می‌ره جلو یکی دلش میخواد نچرال باشه ...

صد در صد هر کس نظر خودش محترمه 

کسایی نظرشون رو نسبت به چشم بقیه محاسبه می‌کنند اشتباه محض میکنند و هیچوقت هم اعتماد به نفس و عزت نفسی که دنبالش هستند رو پیدا نمی‌کنند !! 

مثلا چند نفر میگن دماغت مشکل داره عمل کن 

عمل می‌کنه 

چند نفر بعدش میگن دماغت خوب بود الان چقدر بد شد! 

کسی که تابع حرف بقیه باشه افسردگی میگیره 

کسی به خواست خودش و سلیقه و نظر خودش و وابسته به حرف یکی دیگه عمل کنه مشکلی نیست و محترمه !

متاسفانه چون تاپیک های داغ هیچ وقت آموزنده نبود 🤦‍♂️

سخت نگير استاد اينجا نى نى سايته فقط تاپيك خواهر شوهر مادرشوهر و خيانت پربازديد ميشه😬🤷‍♀️🤷‍♀️

صد در صد هر کس نظر خودش محترمه  کسایی نظرشون رو نسبت به چشم بقیه محاسبه می‌کنند اشتباه محض میک ...

چرا کسی که بینی اش ایراد داره حالا کسی هم بهش بگه جراحی کن ایراد اش رفع کن جراحی کنه از دید شما آدم بدون اعتماد به نفسی؟؟؟؟

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
سخت نگير استاد اينجا نى نى سايته فقط تاپيك خواهر شوهر مادرشوهر و خيانت پربازديد ميشه😬🤷‍♀️🤷‍♀️

بله متاسفانه 😑

و همین باعث شده ذهنیت خیلی ها نسبت به ازدواج و ... بد بشه ! 

خیلی ها همین جا هستند و زندگی فوق العاده ای هم دارند ولی تاپیک نمی‌زنند در موردش نمیگن 

به هزاران دلیل  

و همین باعث میشه هر چی میبینی یا خیانت 

یا طلاق 

یا مادر شوهر بد 

با خواهر شوهر بد 

و....

چرا کسی که بینی اش ایراد داره حالا کسی هم بهش بگه جراحی کن ایراد اش رفع کن جراحی کنه از دید شما آدم ...

کسی که بینیش ایراد داشته باشه  خودش به این ذهنیت رسیده ایراد داره ! 

حالا به قول شما دو نفر هم بهش بگن مصمم میشه ! 

بعد از عمل صد در صد تغییر مثبت ایجاد شده ! 

کسی که بینیش مشکل داشته باشه رو منظورم نیست ! 

فکر کنم کم ندیده باشید کسایی که بینیشون مشکلی نداره ولی تخت تأثیر قرار میگیرن و عمل میکنند ! 

سر صحبتم با اون افراد هستش 

بله متاسفانه 😑 و همین باعث شده ذهنیت خیلی ها نسبت به ازدواج و ... بد بشه !  خیلی ها همین ...

دقيقا اخه اينجا برعكس اينستا از اختلافاتشون ميگن و دردودل  ميكنن نه شادى هاشون

کسی که بینیش ایراد داشته باشه  خودش به این ذهنیت رسیده ایراد داره !  حالا به قول شما دو ن ...

کلا تو صحبت هاتون این نگفتید الان دارید می‌گید .در هر صورت بدرود