2777
2789

گمونم از بس اینجا (نی نی سایت)پشم ریزون داشتید 😂 این بلا سرتون اومده

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یه سرم ابرو و مژه هست مارک سریتا فکر کنم خیلی تعریفش رو شنیدم ولی حتما قبل استفاده درمورد دستور استفادش تحقیق کن

مهربوني ميتونه اين دنيا رو قشنگ تر كنه🤗💖.                   بيايد هواي دل آدم ها رو داشته باشيم🤝💖

روغن بادام تلخ یا شیرین خیلی خوبه 

سرمه ی اثمد هم خیلی عالیه جفتشون از مراکز طب اسلامی گیرت میاد

عزیزم دلگیر نیستم🤦🏼‍♀️ دلم جایی گیره ... وقتی میگی قضاوت نکن انتظار دارم خودتم قضاوت بی جا نکنی... دلم پیش خودش گیره دلم پیش خدا گیره ... 💔 و پیش ائمه ی جان ... پیش حضرت امام زمان عج 😔 یا مهدی ادرکنی و لا تهلکنی 🍃

سلام گلم ..

دیالوگ معروف مادرا رو میگم برات شاید چاره ساز بود: 

اخه لامصب کم دستکاری اون شیویدا بکن کم از زیر و روش بردااااار دیگ در نمیاددد اخه گردنت خورد نکنن من چیکار کنم از دست تووو .. مردم دختر دارن منم دارم 

(محظ خنده روی لبات )..

آب پیاز بزن عالیه قبل حموم ی رب قبلش بزن بعد برو بشور

و شبی هست که نباشد پس از آن فرداااااییی... 😊

خودم استفاده نکردم ولی عمه ام روغن مرغ زده ابروهاش جنگل شده فک کنم برا هورمون های تو مرغ باشه 🤭ولی توسعه  نمیکنم همون سرم سریتا بزن

بهترین دین و مذهب جهان ،پاک ترین قومیت و نژادهستی، فقط و فقط انسانیت هست بس 🕊🕊