2777
2789
عنوان

حس بدی دارم بیاید بگم

303 بازدید | 14 پست

سلام بچه ها ..راستش نمیدونم چجوری بگم الان ده روزه با رلم کات کردم تو تاپیکای قبلی بهتون گفتم که چقدر عاشقشم یه سال با همه قوانین اون زندگی کردم هرچی گفت گفتم چشم به نوع پوششم گیر داد همه چی خلاصه محله ما یه محله کوچیکه که همه همو میشناسن وقتی کات کردیم امروز اومد واسه آخرین بار منو دید بهم گفت دیگه کسی خوبتو نمیخاد همه لاشی ان من خیلی حس بدی دارم الان حس میکنم بعد این دیگه لاشی میشم الان همش بیرونم مانتو کوتاه می‌پوشم خیلی اعصابم خورده باید چیکار کنم میترسم به راه بد کشیده بشم بعد این💔🙂

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمی‌دونم دست خودم نیست دارم دیوونه میشم نمیخام فک کنه بعد اون لاشی شدم چیکار کنم

ای دختر خوب قدر لحضه هاتو بدون بخاطر یه بچه روزای قشنگتو خراب نکن اینو کسی داره میگه بهت که تو مجردبش خیلی پسرارو اسکل کرد هیجوق دل نبست مسرا لایق عشق ورزیدن نیسن حیف روح لطیفت نیس؟الانم با مشکلات زیاد زندگی دارم دست و پنجه نرم میکنم،بجسب ب جوونیت باو

ای دختر خوب قدر لحضه هاتو بدون بخاطر یه بچه روزای قشنگتو خراب نکن اینو کسی داره میگه بهت که تو مجردب ...

من ی سال به حرف این گوش دادم خیلی عوضم کرد الان حس میکنم اون نیست دیگه کسی پشتم نیست این حس خیلی اذیتم میکنه

یعنی رلت جلوی لاشی بودنتون رو گرفته بود؟

این چ طرز صحبت راجع به خودته اخه عزیز من

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ
ای دختر خوب قدر لحضه هاتو بدون بخاطر یه بچه روزای قشنگتو خراب نکن اینو کسی داره میگه بهت که تو مجردب ...

من ی سال به حرف این گوش دادم خیلی عوضم کرد الان حس میکنم اون نیست دیگه کسی پشتم نیست این حس خیلی اذیتم میکنه

یعنی رلت جلوی لاشی بودنتون رو گرفته بود؟ این چ طرز صحبت راجع به خودته اخه عزیز من

نه عزیزم اتفاقا اصلا برعکس من هنوز که هنوزه بهش متعهدم رلم خیلی شکاک بود و دست روم‌ بلند میکرد الان فقط حس میکنم خیلی تنها شدم از این ناراحتم

نه عزیزم اتفاقا اصلا برعکس من هنوز که هنوزه بهش متعهدم رلم خیلی شکاک بود و دست روم‌ بلند میکرد الان ...

وای ببخشد ولی کلا تو تاپیکتون اعصاب و روانم ریخت بهم!!!

رلت دست روت بلند میکرد؟؟؟

رل قاطی ادمه مگه؟؟؟

ی عمر دختر بزرگ‌کن ی غریبه بیاد دست روش بلند کنه

چطور اون دستارو قلم نکردی؟

چطور میگی ک حس تنهایی میکنی

توروخداااا برای خودتون ارزش قائل باشین

دنیا را بغل گرفتیم گفتندامن است...                                  هیچ کاری با ما ندارد                                            خوابمان برد بیدار شدیم دیدیم                                       آبستن تمام دردهایش شده ایم...ツ