2777
2789
عنوان

اقایون هم جواب بدین

260 بازدید | 29 پست

مطمئنم که کراشم روم کراش داره ولی چرا نمیاد بهم بگه؟؟؟

در ضمن منم کاملا متوجه‌ش کردم که اگه بهم بگه «نه» نمی‌گن بهش. پس از جواب منفی من نمیترسه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شاید کراش نداره

چشم های همه پشت ویترین عینکشون قشنگه ولی اونا چشماشون پشت ویترین میزارن که درد هاشون پنهان کنن مثل نقاب شادی که تو جامعه میزنیم ظاهرش قشنگه حسود نباش چیزی نیست توش دردعه ...!

از کجا مطمئن شدی؟ بردار بش ی پیام بده 

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 
هممش فکر میکنم چه فاکتورایی باعث میشه که فکر کنه وقتش نیست؟؟!

شاید الان حوصله اینکارا رو نداره یا یه مشکلی داره درگیره هزار دلیل طرف بیکار باشه چرا نیاد 

همون خدایی که دعای شمارو بلافاصله مستجاب نمیکنه همان خدایی است که گناهان شمارو فورا مجازات نمیکنه هر دو از رحمت و شفقت اوست. 
پیام دادم غیر مستقیم بهم گفته بابا خییلی خییلی تابلوعه که کراش داره

چند سالشه؟

خسته خستم از خودم .  از این دلی که حرف حالیش نمیشه،😠 میگن عشق واقعی ، عشق به خداس ولی همین خدا عشق اونو کاشت تو دل من، یعنی خداهم با بنده هاش شوخی میکنه، کاش بشه فراموشی بگیرم 🤯 
از کجا مطمئنی خب؟ اگه روت کراش داشت تا الان صدبار مختو زده بود😬

خووب اینکه من روش کراش پیدا مردم دقیقا واسه اینه که مخمو زد .... دیگه گیج نیستم که!! خییلی تابلو کراش داره روم