2777
2789

برای امپول روگام میپرسم

اگه اینجوری بشه که طرف متوجع نمیشه که باید روگام بزنه ؟

یه صلوات برای مادرم میفرستی 🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فکر نمیکنم مشکلی باشه چون هنوز پیوند خونی برقرار نشده .ولی محض احتیاط یه ازمایش خون میدن فکر میکنم اسمش ازمایش کومبس یه همچین چیزی باشه .اون نشوندهنده اینه که خون جنین انتی بادی تولید کرده یا نه 

خب بعد نیاز به امپول روگام باشه که به مشکل میخوره؟

عذرخواهی میکنم درمورد این امپول اطلاعی ندارم ولی یچیز کلی میدونم که همچین چیزی امکانش هست خواهرم تست زد باردار بود نفهمید بچه کجا رفت خخخخخخخخ 

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
فکر نمیکنم مشکلی باشه چون هنوز پیوند خونی برقرار نشده .ولی محض احتیاط یه ازمایش خون میدن فکر میکنم ا ...

بعد اگه انتی تولید کنه ، راهی برای حل این مشکل هست؟

عذرخواهی میکنم درمورد این امپول اطلاعی ندارم ولی یچیز کلی میدونم که همچین چیزی امکانش هست خواهرم تست ...

شاید جواب ازمایشش کاذب بود چون ، پیش میاد 

عزیزم وقتی آدم بارداره، تا مدتها بعد از سقط ممکنه همچنان بی بی چک مثبت باشه، بخاطر بقایا، محض اطلاعاتت گفتم

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌

شاید جواب ازمایشش کاذب بود چون ، پیش میاد 

درسته ولی نه واقعا باردار بود چون بارداری اولش بود سقط شد متوجهش نشد

همسرم و گل دختر تو دلیم تمام دنیای من...😍💞تا ابد متعهد به قلب اقایM♥️گل دختریمو22بهمن1402بغل گرفتم😍✨
عزیزم وقتی آدم بارداره، تا مدتها بعد از سقط ممکنه همچنان بی بی چک مثبت باشه، بخاطر بقایا، محض اطلاعا ...

میخوام‌بدونم چون مدت بارداری  کوتاه بوده اصلا متوجه ی سقط میشه ؟

هفته اول چجوریه؟

آدم تازه هفته چهارم متوجه بارداری میشه، ینی زمانی که تو میفهمی بارداری، یعنی در هفته چهارم بارداری هستی

در کنار سقراط و بقراط، یکی به اسم حبه‌ی مقراطم توی تاریخ بوده ولی نتونسته آدم مهمی بشه و تاریخ فراموشش کرده😌