2777
2789

دوستان شما به کسایی که از گذشته و آینده با موکل میگن اعتقاد دارید کسی بوده که انجام داده باشه و مشکل و حل کرده باشن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم به جز خدا کسی از آینده خبر نداره 

موکل همون اجنه کافر هست 

اجنه فقط میتونه ذهن آدم رو بخونه (مثل شیطان) و روی ذهن تاثیر بزاره (مثل شیطان که وسوسه میکنه)

مثلا خواهرت توی ذهن اش هست که با شما ماه دیگه بره سفر 

اون بهت میگه یه سفر در پیش داری 

خب اون فقط ذهن خواهر تو رو خوانده

اینکه واقعا در آینده چه اتفاقی بیفته فقط خداوند میدونه

اینده با دعا البته دعا به درگاه خدا میتونه تغییرکنه من اصلادوست ندارم درمودش بدونم دوست دارم بسازمش

دقیقا 

خداوند از روی   رفتار و نیات و کردار و نماز اول وقت آدم ها براشون سرنوشت رو رقم میزنه 

عوض بشی کار خوب انجام بدی یا کار حرام انجام بدی مطابق با همون سر نوشتت عوض میشه 

ببین دعا نویس ها (منظورم اون ده درصد هست که راست میگن و واقعا با اجنه کافر در ارتباط هستن) با یکسری دعا موکل هاشون رو مامور میکنند که کاری براشون انجام بده 

ببین موکل اجنه هست دیگه مثل شیطان که از جنس اجنه هست 

اجنه ها میتونند ذهن آدم ها رو بخونند و روی ذهن آدم تاثیر بزارن (وسوسه کنند) مثل شیطان 

اجنه ها از آینده خبر ندارن (به جز خداوند وسی از آینده خبر نداره) فقط چون اجنه میتونه ذهن بقیه رو بخونه تا حدود ذهن از آینده خبر داره 

مثلا خواهرت توی ذهن اش اینه ماه آینده بره سفر 

اون بهت میگه خواهرت یه سفر در پیش داره 

حالا فقط ذهن اشو خونده ها ولی اینکه توی آینده چه اتفاقی میفته فقط خدا خبر داره 

ببین هر کسی سمت اینا بره کافر شده و بدبخت میشه 

چون اینا دعاهاشون چه جوریه؟ مثلا با ادرار کردن به آیات قرآن با نحس کردن مقدسات و هزار جور توهین به مقدسات 

خب اینا هم چون کافر هستن میخوان از خدا رو برگردانی سمت اونا باشی 

ببین یه کار برات انجام میده (تازه اگه بتونه انجام بده) صد تا مریضی و سرطان و درد و بلا وارد زندگی طرف می کنند 

ولی اجنه در برابر دنیای انسان 

مثل شیری هست تو قفس 

اون شیر توی قفس همون اجنه هست 

تا سمت اشون نری نمی تونند کاری کنند 

ولی سمت اشون بری مثل اینه که در قفس رو باز کردی الان دیگه شیر بیرون اومده و اونه که به تو مسلط میشه 

انسان ها فکر می کنند دنبال اینا برن اجنه رو اسیر خودشون کردن براشون کار انجام بده 

در صورتی که واقعیت اینه در قفس باز شده شیره میتونه بخوردش.

منظورم اینه این انسانه که برده اجنه شده و اعتقادات و همه چیز اشو از دست میده و تهش هم بدبختی میشه

ولی اجنه در برابر دنیای انسان  مثل شیری هست تو قفس  اون شیر توی قفس همون اجنه هست  ...

می‌دونی منم اینا رو قبول دارم سمتش هم نمیرم ولی از چند نفر شنیدم طرف کل زندگی و بهشون گفته ولی خیلی از آدما خدا لعنتشون کنه با همین چیزا باعث خرابی زندگی مردم میشن یه جوری باید باطل بشه خوب بعضی ها هم همزاد دارن که طرف و اذیت میکنن چه جوری باید از خودش دور کنه

می‌دونی منم اینا رو قبول دارم سمتش هم نمیرم ولی از چند نفر شنیدم طرف کل زندگی و بهشون گفته ولی خیلی ...

عزیزم همزاد وجود نداره اینو صد در صد بهت میگم 

هر کسی گفت همزاد بدون دروغ میگه 

برای جلوگیری از سحر شدن باید نماز اول وقت بخوانید و روزی ۵۰ آیه قرآن (نماز اول وقت روش داره)

و اگه کسی سحر شد ۴۵ روز سوره بقره رو صوتی در خانه یا جایی که هست بزاره