2777
2789
عنوان

امشب شوهرم قسم خورد که دیگه نمیخواد با هم ادامه بدیم ‌دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 71 پست

من درمونده شدم گفتم فقط بیا همخونه باشیم جلو‌بچه ها خوب ولی کاری به هم‌ندازیم اونم گفت باشه این خوبه اگه جدا نمیشی ولی اصلا کاری با من نداشته باش منم ندارم خواستی لخت بگردی بری مهمونی بری سر کار آزادی تو هم کاری نداشته باش به من

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همشون همینو مییگن ازبس که گرونیه و فشار روشونه ...خدا لعنت کنه باعثوبانیشو

حالا از شانس بد من شوهرم برعکسه . وقتی وضعش بد بود کوتاه میومد از ترس مهریه اما وقتی وضعش خوب شد با کوچکترین چیزی می‌گفت مهریه تو میندازم جلوت و برو خونه بابات. الان هم پولاشو تو ارز دیجیتال نابود کرد دیگه کوتاه میاد. موندن من همراه میشه با نداری شوهرم

نمیدونم چی بگم 

بگم صبر کن واسه خاطر بچه هات ممکنه سرش به سنگ بخوره و درست بشه آدم خوبی بشه

یا بگم صبر نکن یه وقت پشیمون نشه چیزی هم بهت نده. مجبور به طلاقت هم بکنه!

بچه هات چند ساله ن خیلی کوچیکن؟

بچه ها چه کارکنم ؟با یه خونه ‌‌ماشین معمولی که از قبل خریده بکشم از زندگی بیرون و بچه هارو‌چه کار کن ...

به نظرم هنوز راه داره میتونی با تکنیک هایی دوباره دلشو بدست بیاری به نظرم 

فعلا راحتش بذار گیر بهش نده 

دلم ز هرچه به غیر از تو بود خالی مانددر این سرا تو بمان ای که ماندگار تویی                                                  
یه دفعه این طور شده.یا از قبل همین مدلی بود؟

از عقد بود دعوا میکردیم تو این ۱۰سال دفعه ۵ام که دو دفعه آخرش محکم‌میفت طلاق و بعد که آشتی میکردیم میگفت اعصابم خورد بود یه چیز گفتم‌ولی این بار قسم‌جون بچه هارو‌خورد

بچه ها چه کارکنم ؟با یه خونه ‌‌ماشین معمولی که از قبل خریده بکشم از زندگی بیرون و بچه هارو‌چه کار کن ...

به نظرم یه مدت صبر کن کاری به کارش نداشته باش قشنگ سبک سنگین کن عجولانه تصمیم نگیر فعلا

حالا که کاری به کارت نداره توام زندگیت رو بکن فک کن طلاق گرفتی.اینجوری بچه ها هم حداقل فک میکنن پدر دارن

ما دوباره سبز می شویم...
بری بیرون که اون خیلی خوشحال میشه.فعلا بمون ببین چه خبره تو زندگیت 

نمیرم‌ بیرون‌که میگه من میرم‌این‌خونه رو هم میدم‌مال خودت زندگی کن ولی بیا ‌طلاق بگیر خونم جا مهریت

به نظرم هنوز راه داره میتونی با تکنیک هایی دوباره دلشو بدست بیاری به نظرم  فعلا راحتش بذ ...

خیلییییی محکم گفت بهم‌نیگف جی بگم ول کنی بری اصلا من بگم‌خیانت کردم خوبه گفتم‌باشه ثابت کن میرم میگفت بهم‌بندالی هستیااا من یه دختر مغرور بودم‌که هیچی ازم نمونده دیگه