2777
2789
عنوان

امشب شوهرم قسم خورد که دیگه نمیخواد با هم ادامه بدیم ‌دوستم نداره

| مشاهده متن کامل بحث + 1663 بازدید | 71 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم به زندگیم سرد شدم😓همین امروز شوهرم میگفت مجرد بودم بهتر بود

همشون همینو مییگن ازبس که گرونیه و فشار روشونه ...خدا لعنت کنه باعثوبانیشو

⛔️⛔️ نظر من فقط واسه استارتر تاپیکه .. پس اگه مخالفی ریپ نزن چون حوصلتو ندارم 👍                              بالاخره یه روزی یه جایی میفهمی که:  زندگی خیلی گوهههه...خیلیییی😑                                                       نه که ندونم چی حالمو خوب میکنه ها .... میدونم !....ولی دیگه کاری از دستم برنمیاد 🥲

امروزم‌باز رفت سر کارش و من سر خودمو گرم کردم ولی هربار زنگ زدم منو میپیچونم و عصبی بازی درمیاورد من ...

وضع مالیش چطوره؟ بچه ها چند ساله ان؟

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤
امروزم‌باز رفت سر کارش و من سر خودمو گرم کردم ولی هربار زنگ زدم منو میپیچونم و عصبی بازی درمیاورد من ...

خب مشخصه شوهرت با یکی رفیقه

بچه هات چند ساله ن

چند ساله زندگی میکنین

منم به زندگیم سرد شدم😓همین امروز شوهرم میگفت مجرد بودم بهتر بود

چرا؟؟اتفاقی افتاده

💚اللهم عجل لولیک الفرج💚خدا یار باشد دشمن هزار باشد....همه هست آرزویم که ببینم از تو رویی ...

موانع زندگیت شناسایی کن، ببین اصل حرف شوهرت چیه 

اگه می تونی درستش کنی که چه بهتر، اگه درست بشو نبودن دل بکن 

اگه برای بچه هاتداری زندگی می کنی، پس نباید تواقع مهر و عاطفه از همسرت داشته باشی

😐🤷🏻‍♀️

بعد امشب آمد خونه با اینکه من اصلا دعوا نداشتم ولی اون عنق بود حرف بهذحرف شد گفت ببین بیا این خونه مال تو ماشیننم که برات خریدم و ول کن من دیگه نمیتونم دوووم بیارم یا من دیونه میشم یا تو یا این بچه ها

وضعش خوبه 

خب ماشین بنداز زیر پات با بچه هات بگرد و دور دور کن 

کلاس بنویس برید 

سرت گرم بشه کمبود شوهرتو حس نمیکنی 

میدونی چون قصدت جدایی نیست میگم 

دفعه آخرش ۳هفته پیش بود اونبارم‌امد‌گفت ببین ما همش دعوا داریم بیا توافق کنیم ‌وحدت شیم بدون داستان ...

نمیدونم رابطتون چطور بود شاید نیاز به محبت و توجه بیشتری نسبت به قبل داره؟ مشاوره برید امکانش هست؟

بعد امشب آمد خونه با اینکه من اصلا دعوا نداشتم ولی اون عنق بود حرف بهذحرف شد گفت ببین بیا این خونه م ...

سابقه خیانت داره؟ چجور آدمیه؟