2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

اهای اونایی که میگید خیلی خوبه عمل کردن جواب بدید بعد هی تبلیغ کنید حق اسی گردن شماس

عمل بینی اصلا بد نیس واسه یه عده فوق العاده لازم هم هست 

قبلش باید دنبال دکتر خوب باشی دیگه حالا یکی اینجوری شده حقش گردن بقیه اس؟؟؟ 😐😐

بعد عمل بینی زشت شدم نمیدونم طبیعی هم عمل شده ولی انگار با دماغ خودم خیلی قشنگ تر بودم این موضوع دار ...

عکس دماغتو بفرست قبلو بعدشو 

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود
بعد عمل بینی زشت شدم نمیدونم طبیعی هم عمل شده ولی انگار با دماغ خودم خیلی قشنگ تر بودم این موضوع دار ...

عیب نداره تو خوشکلی شک نکن به این چیزا عم گوش نده دماغ فقط خودم😂💔

شاید فقط خودت اینجوری فکر میکنی 

بعدشم میکاپ عروس واقعا باعث میشه تغییر کنی به شرط انتخاب سالن خوب 

اهای اونایی که میگید خیلی خوبه عمل کردن جواب بدید بعد هی تبلیغ کنید حق اسی گردن شماس

منم گول تبلیغای دروغ خوردم یه درصد هم نمیدونستم قراره همچین بلایی سرم بیاد پامو کردم تو ی کفش گفتم بابد تا قبل عروسی عمل کنم که کاش اون وام لعنتی جور نمیشد 😭

طبیعیه گلم چون سالها با اون چهره بزرگ شدی الان که تغییر کردی برا خودت عجیبه و خودتو دوس نداری در صورتی که بقیه این ذهنیتو نسبت به قیافه تو ندارن

برا سلامتی امام زمان یه صلوات میفرستی؟جان عمت لایک نکن😐اسم کاربریم ربطی به فامیلیم نداره واقعا نمیدونم هدفم از انتخاب این اسم چی بود

منم ۲۵روز دیگه عروسیمه خونمو هنوز نچیدم خیچ کاری نکردم از استرس امروز راهی دکتر شدم فشارم ۱۶بود 

از جوش زدن های صورتم بگیر تا بیخوابی های شبانه و پرخوری عصبی☹️