2777
2789
عنوان

با شوهرم قهرم🥲

176 بازدید | 16 پست

سلام بچه ها  من امروز به همسرم بحثم شد سر آکواریوم 

ما یه آکواریوم بزرگ آب شیرین داریم  حالا گیر داده میخوام یدونه آب شور هم ببندم  البته قول داده به من که واسه منم گوشی آیفون بگیره

امروز که رفته بودیم نواب واسه دیدن آکواریوم من کلی غرغر  کردم و بعد بحثمون شد حالا هم کارت بانکیشو گم کرده و دعوامون شد و با هم قهریم  به نظرتون تقصیر کیه  

لطفا راهنماییم کنید🙏

گوشیت چیه؟ حوصله آیفون داریا هی بترسی دزد بزنه. من بودم جفتشو نمیخریدم 😁

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام ولش کن بذار بخره

مهم نیست

قهر یعنی چی 

صبح میره یه عابربانک میگیره نترس

گوشی ایفون نخر

من شش ساله دارم چیز خاصی نیست پول حروم کردنه

منs6. دارم

کاش سامسونگ واندروید داشتم کارم راحتتربود

الانم پول نداریم سامسونگ بخریم

خیلی از برنامه ها رو روش نمیشه نصب کنم بدلیل تحریم

همسرم اون سال دست دوم تمیز گرفت  سه تومن

کاش میدونستم نمیذاشتم و اون زمان سامسونگ نو میگرفتم

مشکلی نداشت درحد نو بود اما فونتش و‌ ریزه چشام اذیت میشه

منم دیشب با شوهرم دعوام شد ک باهام بیشتر حرف بزنه.  دائم الخسته هست

خیلی آرومه . عوضش بابام خیلی حرف میزنه مامانم هنوز بعد این همه سال عادت نکرده میگه عاصی شدم. همش خاطرات تکراری تعریف میکنه . هم پرحرفی درده هم کم حرفی

سلام ولش کن بذار بخره مهم نیست قهر یعنی چی  صبح میره یه عابربانک میگیره نترس گوشی ایفون نخر ...

آخرش گفتم خب بگیر من کاری ندارم 

ولی الان رفته تو اتاق و قهر کرده شامم نخوردیم

سلام ولش کن بذار بخره مهم نیست قهر یعنی چی  صبح میره یه عابربانک میگیره نترس گوشی ایفون نخر ...

اره کنار ایفون معمولا اندروید لازمه. ولی میتونی اشتراک اناردونی سیب چه بگیری تقریبا همه برنامه ها رو دارن. من اینقدر غصم ک ایفون ۱۴ ۱۵ رجیستر نمیشه