2777
2789
عنوان

خیلی دوسش دارم🥺💔

406 بازدید | 27 پست

هادی انگار منو جادو کردی عشق من

از خدا میخوام سر به راه بشی دست از دختربازی برداری

آخه شما مردا چرا بیخود یکی رو هوایی میکنین همه رو با هم می‌خواین چقدر دلم میخواد باهاش حرف بزنم ببینمش

💔😞😭🥺

🤍

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

متاسفانه عاشق یه عن شدی

احساس میکنم حس اش به من جدی بود ولی بیشتر مردا همینن سخته جلوی این وسوسه وایسن یوقت میبینی با این که یکی رو دوست دارن بخاطرش به آب و آتیش زدن مچشو با یکی دیگه میگیرن با چندتای دیگه...

🤍
احساس میکنم حس اش به من جدی بود ولی بیشتر مردا همینن سخته جلوی این وسوسه وایسن یوقت میبینی با این که ...

کلاازدهنت این ادم وبیرون کن من خودم عین همین موضوع برام پیش اومدجزناراحتی وعذاب هیچ چیزدیگه ای نداره، اینامرام ومعرفت ندارن براشون هیچ فرقی نداره به همه میخوان بزنن ودربرن

من میفهممت :) خیلی سخته بعد باهمش کنار بیای ببخشی اما هی هربار باز خراب کنه :) پارسال منی دقیقا..... ...

ما اصلا یکبار هم با هم حرف نزدیم خودم نخواستم  ولی مهرش افتاد به دلم ۲ سال هست درگیرشم

🤍
کلاازدهنت این ادم وبیرون کن من خودم عین همین موضوع برام پیش اومدجزناراحتی وعذاب هیچ چیزدیگه ای نداره ...

😔 شب و روز تو فکرشم قربون صدقه اش میرم دومین تجربه تلخ منه اصلا به این نتیجه رسیدم با مردجماعت آبم تو یه جوب نمیره خسته شدم از بیخودی دل بستن 

🤍