2777
2789
عنوان

قد و وزن دخترم ☹️

240 بازدید | 14 پست

دخترم دو سال و چهار ماهشه، قد و وزن تولدش ۳/۲۰۰ و ۵۵ بوده

الان هم ۱۱ کیلو هست و ۹۱ سانت 

مشکل معده داره و ریفلاکس معده ب مری داره خیلی سخت بهش غذا میدم اونم با گوشی و تی وی.... خلاصه خیلی غصه سو میخورم. خیلی کمه بنظرتون؟ دکتر هم میبرم ماهی یکبار کلی اشتهااورم خورده تا الان اما وزنش چندان بالا نمیره!!! 

مشکل دختر منو داره

دختر منم ۳ سال و دوماهشه

سه سالگی ۱۳ کیلو بود

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعد از غذا بهش کیک خونگی بده و آجیل و شیر و خرما از همین تنقلات مفید

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.
دختر منم سه سالگی کاش حداقل ۱۳ میشد ☹️

من کلی شیر تقویتی میدم برای وزن گیری

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

ببین منم دختر بزرگم کم غذا بود خیلی سخت می‌گرفتم ولی یه مدت بیخیال شدم غذا بهش میدادم ولی هر موقع خودش گرسنه میشد الان ۶ سالش شده ماشاالله هم قدش خوبه هم وزنش زیادی سخت نگیر بزار دو سه لقمه بخوره ولی غذاش مقوی باشه یواش یواش درست میشه

به قول مولانا: نه تو آنی که همانی...نه من آنم که تو دانی ✌🏻
مشکل همینه ک نمیخوره!

دقیقا من درکت میکنم

دختر من به هیچی علاقه نداره

تنها چیزی که بگم خودش میخوره بستنیه

ببین منم دختر بزرگم کم غذا بود خیلی سخت می‌گرفتم ولی یه مدت بیخیال شدم غذا بهش میدادم ولی هر موقع خو ...

ماشالله خدا براتون حفظش کنه عزیزم، خیلیییی سخته دختر من ی هفته هم غذا ندم نمیخواد 😣

مشکل همینه ک نمیخوره!

یه مدت تقویتی بده بهش بعد ده دقیقه غذا بده 

مثلا سانستول زینک بده ک اشتهاآوره بعد از یه ربع بزار کنار دستش 

سیب‌زمینی سرخ کرده بده شاید بهتر بخوره 

در کل اگه بدغذاست باید اول زود ب زود از خوراکی‌هایی بهش بدی ک دوست داره کم‌کم درست میشه میل به همه‌چی پیدا میکنه

آقایون درخواست دوستی ندید.گزارش میزنم🚫. کاربری دست دونفره.به‌قول یکی از کاربران،مردی که میاد نی‌نی‌سایت جای خواهرم ماست🧕🏻 متعهد به قلبم👈🏻💞 «یارَبِّ لَکَ الْحَمْدُ کَما. یَنْبَغیْ لِجَلالِ وَجْهِکَ وَ لِعَظیمِ سُلطانِکَ. ❤️اهل سنتم❤️☘️Everything the enemy has stolen, God is going to restore. Your peace. Your sleep. Your joy. Your health. Your family. Your finance.هرچیزی که دشمن دزدیده، خدا پس میده. آرامشت، خوابت، خوشیت، سلامتیت، خانوده ت، داراییت✌🏼❤️**برای سلامتی پسرم و شادی روح پدربزرگم یه صلوات مهمونم‌ کن‌خوش‌قلب🥰. «مخالفان تاپیکا و نظراتم لطفاً ریپلای نزنن»ferrpalestine 🇵🇸 مرگ بر اسرائیل و حامیانش🐖🦮جانم فدای ایران‌جان🇮🇷خدا روزی رسان شکست ناپذیر من است.