2777
2789
عنوان

مامانم نمیزاره من برم بیرون

2301 بازدید | 44 پست

دوستان من ۱۸ سالمه دیگ ۱۹ شدم

اصن نمیزاره برم بیرون میگه دختر نمیره بیرون حق نداره تنها بری 

امروز دوستم گفت بیا فردا بریم کتاب کنکور بگیریم از انقلاب خانواده ام قبول ش دارن اینا هروقت گف بیا ی دور بریم پارک قدم بزنیم یا بیرون

کل تابستون پیچوندمش گفتم حوصله ندارم حتی ب خانوادم نگفتم

امروز واقعا اینو میخواستم برم بیرون گفتم مامانم میگه حق نداری یا باید ابجیت ک ۲۳سالشه باهات بیاد باهم برید یا نمیزارم

خسته سدم واقعا حالم بده اصن حق ندازم نفس بکشم 

کوبیده تنها غذایی که میتونم باهاش ازدواج کنم🤞😝 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق داریی

کیدراما یه سبک زندگیه 😏😏                                       میشه برا من و خانوادم ۵ تا صلوات بفرستی؟ ❤                                                                                                     

خواهرت خوب و عاقله؟

اگه آره بهش بگو وانمود کنه باهات اومده ولی بره جای دیگه‌ای تا کارت تموم شه

ولی خب اگه میخوای ریشه ای حل کنی مجبورش کن دوتایی برین مشاور

باید به خودم ثابت کنم میتونم.میون اینهمه آرزویی که نیمه‌های راه رها شد و به سیاهچاله‌ی تاریخ رفت این آخرین آرزوم باید برآورده بشه؛ به هر قیمتی. تلاش میکنم چون به اون فریادِ شادی، از عمق وجودم احتیاج دارم. بخاطر خودم مامان، بچه ها و سیس کوچولو انجامش میدم.این شادیو از خودمون دریغ نمیکنم..... هرگز. /
واقعاً متاسفم، نباید این حق رو به خودشون بدن 

حتی ممکنه دانشگاه‌ها هم نزارن برم ک بگم راحت میشم فقط خسته شدم از این زندگی حتی هیچ نظری تو هیچی از کار های خودم ندارم ن درس خوندن ن لباس ن مدل مو ن بیرون رفتن 

خواهرت خوب و عاقله؟ اگه آره بهش بگو وانمود کنه باهات اومده ولی بره جای دیگه‌ای تا کارت تموم شه ولی ...

ن ابجیم مث مامانمه 

اگه اینجور کنم فک میکنن ی غلطی میکنم پنهون میکنم ازشون 

حتی ممکنه دانشگاه‌ها هم نزارن برم ک بگم راحت میشم فقط خسته شدم از این زندگی حتی هیچ نظری تو هیچی از ...

سعی کنید‌ خودتونو نشون بدید رو اعتماد به نفستون کار کنید احساس میکنم تو خونه روی شما حساب نمیکنن 

این خانواده ها عجیب بی فکرن .اول اینکه بچرو درست تربیت کنید دوم وقتی مطمعن شدی بهش کمی ازادی بده .تا کی دخترو تو خونه نگه میدارن دختر ۲۵ ساله جرات نداره بره واسه خودش خرید بعد میگن چرا کیس ازدواج نداره . بابا کجای کارید من از ۱۶ سالگی زبان تدریس میکردم با لباس مدرسه میرفتم اموزشگاه زبان . ۱۸ سالگی پشت کنکور شاغل شدم  

سعی کنید‌ خودتونو نشون بدید رو اعتماد به نفستون کار کنید احساس میکنم تو خونه روی شما حساب نمیکنن&nbs ...

اعماد ب نفس؟ همشو کشتن 

بله درست فکر میکنید