2777
2789

اگر تخفیف نمیخوره چطور دولت گفته به قیمت سال قبل محاسبه میشه و مغازه دار میگه قیمت تغییر نمیکنه؟یعنی خود ملت از جیب هم میدزدن؟چطور دلشون میاد از جیب کارگر بدزدن؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من این ماه کالا برگ برامون واریز نکردن فقط برا اون ماه خرید کردیم

من یک روغن و یک شیر خریدم شد سیصد تومن مرده گفت باید صد تومن بدید الان دویست از یارانمون کم میشه یا چون به قیمت سال قبله تخفیف حساب میشه؟جریانش چیه؟

میشه توضیح بدی چجوری بود تخفیف داشت یا نه حساب کردین یا نه از روی یارانشان برداشتن؟

من کلا برامون 300ریختن برا دونفر همشو خرید کردم گفتن 60تونن باید اضافه کنم بعد گفتن که از یارانه این ماه کم میکنن ولی یارانه رو که ریختن 800تونن کامل ریختن نمیدونم چجوریه.