2777
2789

قیافه و هیکل خوب. پول زیاد. اخلاق قابل قبول. تحصیلات و خانواده 

نویسنده ها عشق را بزک کرده اند، زشت و زیبا کرده اند،به ان صورت داده اند. هوگو میگوید:بسیاری ادم ها اگر عشق را در داستان ها نخوانده بودند هرگز عاشق نمی شدند./ کاش میشد جایی در پس کوچه های این شهرِشلوغ تورا یافت…مثلا یک عصر دلنشنینِ بهاری، درکافه ای مشرف به رودخانه،هنگام خوردن قهوه ای تلخ چشم در چشم شویم../ یاالله احلامنا بین یدیک.. فحققنا   

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اول ک به دلمون بنشینه...دوم شخصیت داشته باشه و انسان باشه..با محبت باشه ،اجتماعی و خونگرم  باشه...حس کنم باهاش آرامش دارم .آرامش رو تو وجودش ببینم .....و وصع مالیش هم بهمون بخوره ...من اینا رو تو همسرم دیدم..

مرا هزار امیدُ هر هزار تویی💚خدا💚

من نمیتونم دروغ بگم قیافه برام مهم نیست

حمایت گر بودن و قیافه برام در سطح اول 

اخلاق

پووووول پووووول پووووول 

خانواده 

ولی در اصصصل دلم یه شوهر گنگستر میخواست 🥹🥹🥹

خوشگل خشن پولدار عاشق وووویییییی😚😚😚😚😚🤤🤤🤤🤣🤣🤣🤣

ته اتوبوس...آن صندلی آخر،کنار شیشه....بهترین جای دنیاست ...

خوش اخلاف باشه وفادار مسولیت پذیر ظاهر هم معمولی باشه خسیس هم نباشه😁

یکی از مهم ترین عواملی که موجب افسردگی میشود گوش کردن به یک ندای درونی است ! ندای درونیِ انتقادگر که همیشه از شما یک بازنده میسازد

خوش اخلاق و خنده رو، مهربون، عاشق زنش، احترام بذاره، بور باشه و چشم رنگی، لباس سفید بپوشه استیناشو بزنه بالا ادکلن دریک هم بزنه، هیکل ورزشکاری، قد بلند، به خانوادش اجازه نده کمتر از گل به زنش بگن، پولاشو بده دست خانومش، به زنهای دیگه نگاه نکنه که چشاشو درمیارم، بیاد خونه ظرف بشوره، به خونوادم احترام بذاره، اگه حال روحیم خوب نبود هرکاری بکنه تا بهتر بشم، وسایل موردنیازمو قبل اینکه بگم تهیه کنه، مدام ازم تعریف کنه و بگه که عاشقمه، اگه دیوانه شدم و زدم توی گوشش فقط سرشو بندازه پایین تا آروم بشم، علارغم مهربونیش، اگه دختری بهش نزدیک شد برینه بهش. والسلام😁