2821
2789

خوش دستاش شکسته !!!

پاشه برای خودش چایی بریزه

به ترسید از آن روزی که اه فرزندانتان دامنتان را بگیرد #آنتی ناتالیسم                      باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد    

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

وقتی شرایط جدا شدن ندارید شرایط رو برای زندگی کردن سخت نکنین

به جای دعوا کردن دنبال یه راه باش زندگیت آروم باشه

عَسى‌ أَنْ تَكْرَهُوا شَيْئاً وَ هُوَ خَيْرٌ لَكُمْ وَ عَسى‌ أَنْ تُحِبُّوا شَيْئاً وَ هُوَ شَرٌّ لَكُمْ؛ چه بسا چيزى را ناخوش داريد، در حالى كه خير شما در آن است و چه بسا چيزى را دوست داريد، در حالى كه ضرر و شرّ شما در آن است.  

فعلا عصبانيه تو چيزي نگو برو عيييينِ أبر بهاااار گريهههه كن ي پياز كوچيك نصف كن بمالون به چشات اگه اشكت نمياد

تا شب جلو چشمش هيچي نخور

كلاااا ي كاري كن از عذاب وجدان ددددق كنه

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
وقتی شرایط جدا شدن ندارید شرایط رو برای زندگی کردن سخت نکنین به جای دعوا کردن دنبال یه راه باش زندگ ...

چی بگم بخدا دیگه دارم خیلی کوتا میام هرچی میگه میگم باشه اونم ی چن وقتی بود اخلاقشو درس کرده بود ولی دوباره انگار دکمه بازگشت به حالت کارخانه زدن

مث این میمونه ک بگه چون قهرم باهات پول آب و برق رو خودت بده . همون جور ک اون پامیشه می‌ره سرکار شماهم باید چای و غذا رو بیاری . 

زندگی مشترک وقتی میخواید ادامه داشته باشه بهتر ک بفکر ی راه حل برا رفع کدورت باشید ن جنگ و دعوا . 

اگ میخای عزیز بشی و فقط تو رو بذاره رو چشمش بهترین کار اینه ک کاری نکنی کفری بشه

فعلا عصبانيه تو چيزي نگو برو عيييينِ أبر بهاااار گريهههه كن ي پياز كوچيك نصف كن بمالون به چشات اگه ا ...

الان سر کار دیشب زد منم نشستم گریه کردم البته تو اتاقم بعدم اومد گف شام نمیخوای بپزی منم گفتم نه رف خودش درس کرد

مث این میمونه ک بگه چون قهرم باهات پول آب و برق رو خودت بده . همون جور ک اون پامیشه می‌ره سرکار شماه ...

میدونی با اینکه قهر بودیم بازم چای و میوه براش آماده کرده بودم رو کابینت بود ولی از در که اومد تو تازه طلبکار بود انگار ی سلام نداد منم بهش سلام ندادم و ناراحت شدم آخه قبلش زنگ زدم‌ تا بحث کش نیاد

ببین خانم استاتر اینجا بیشتریا بچه‌ای پشت کنکوری و افسرده . 

شما بارداری و الان مسئول ی بچه هم ب گردنته و تا مرز طلاق هم رفتی بهتر ک پا رو دم شیر نذاری و زیاد حساس نباشی چون هورمون ها هم می‌ریزه بهم . سعی کن با مهربونی بهش بفهمونی و جذبش کنی بفکر بدنیا اومدن نی نی ت و آرامش باش . نذار بینتون شکرآب شه .