2777
2789
عنوان

دلم میخواد مادرشوهرم و از وسط نصف کنمممم😬

| مشاهده متن کامل بحث + 1017 بازدید | 61 پست
چرا میری خونشون  نرو رابطتو کم‌کن چرا میری جایی ک بهت بی احترامی بشه

به من باشه که اصلا نمیرم شوهرم دعوا میکنه  همش میگه تو اصلا خونه مامان من نمیایی به زور شوهرم میرم

درست میشه:)❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بهش میگفتی شوهر منم به باباش رفته یه عمر باباش رفته بیرون کار کرده آورده شما خوردید ،اینم از باباش ی ...

اخه یجوری میگه پسرم میره برای شما کار میکنه انگار وظیفه منه من برم کار کنم

به من باشه که اصلا نمیرم شوهرم دعوا میکنه  همش میگه تو اصلا خونه مامان من نمیایی به زور شوهرم م ...

نرو بگو مرد تکیه‌گاست ولی تو حتی نگفتی چرا مامانت این رفتارها رو می‌کنه 

من چرا جایی بیام ک بهم بی احترامی میشه 

چرا جایی برم ک مامانت از دلم در بیاره 

تروخدا جان‌جدتون‌در برابر این رفتارها اینجوری نکنید اینجوری نگید 

مگه بچه ای که به زور شوهرت میری 

چرا جلوش وانمیستی

از زخم‌های گذشته‌تون پرستاری نکنید... واقعا بعضی از اونها (بعضی!) دیگه خوب شده‌اند ولی شما همچنان اصرار دارید اونها را تر و خشک کنید و ازشون نگهداری کنید.
تو رو میزاره خونه مادرش خودش میره بیرون ؟ چرا

دیروز کارش سنگین بود مارو گذاشت اونجا هرچی بهش گفتم صبر میکنم تا کارت تموم شه باهم بریم میگفت نه از جاریت یاد بگیر تنها میره خونه مامانم 

به من باشه که اصلا نمیرم شوهرم دعوا میکنه  همش میگه تو اصلا خونه مامان من نمیایی به زور شوهرم م ...

با این اتفاقی که افتاده یه مدت خونشون نرو  

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

هر وقت هم خواستی بری زنگ بزن ببین اگر باباش خونست برو 

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم دعا کنید اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.

نرو بگو مرد تکیه‌گاست ولی تو حتی نگفتی چرا مامانت این رفتارها رو می‌کنه  من چرا جایی بیام ک به ...

اون موقعه ها که دختر بزرگم کوچیک بود خیلی جلوش وایمیستادم و کلی کتک هم میخوردم بعد تو روحیه دخترم تاثیر داشت استرسی و افسرده شد اگه تایپک های قبلی رو یخونی میفهمی دخترم افسرده شد ولی خب بردمش مشاور و روان پزشک یکم داره بهتر میشه بخاطر دخترم چیزی نمیگم

اخه یجوری میگه پسرم میره برای شما کار میکنه انگار وظیفه منه من برم کار کنم

معذرت میخوام

از یه مادر به این نفهمی چنین پسری بعید نیست 

میگفتی چطور توقع داری توی این شرایط اقتصادی پسرت بشینه تو خونه کار جوهره مرده کار میکنه تو صورت بچه هاش شرمنده نشه