pink_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 34 عنوان ✅✅✅✅شیاف لیابل کسی استفاده کرده میگن برا دفع کیست و پاکسازی رحم خوبه 3221 بازدید | 9 پست من دیشب یکی استفاده کردم ولی هیچ دفعی نداشتم الانم زیرشکمم و کمرم درد میکنه نگرانمکسی هست که استفاده کرده باشه راضی بوده باشه 1402/06/31 | 15:50 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 من اینجا دیدم یه نفر گفت خواهرشوهرش استفاده کرده و میوم داشته دفع کردهشماهم از مشهر خریدید؟یه بار استفاده که جواب نمیده عزیزم دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 من استفاده کردم جواب نداد چه مدت استفاده کردید و برای چه مشکلی؟ دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
atitalebi عضویت: 1398/03/04 تعداد پست: 4098 چه مدت استفاده کردید و برای چه مشکلی؟ برای کیست،چه مدت رو یادم نمیاد
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 برای کیست،چه مدت رو یادم نمیاد آخه اونا چندماه استفاده کرده بودن دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹
pink_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 34 من اینجا دیدم یه نفر گفت خواهرشوهرش استفاده کرده و میوم داشته دفع کرده شماهم از مشهر خریدید؟ یه با ... بله درسته ولی خب نباید چیزی دفع بشه حتی خود شیافازصبح زیرشکمم و کمرم درد میکنه چرااینطوری شدم اخه😥
pink_roz مدیر استارتر عضویت: 1401/03/01 تعداد پست: 34 من اینجا دیدم یه نفر گفت خواهرشوهرش استفاده کرده و میوم داشته دفع کرده شماهم از مشهر خریدید؟ یه با ... بله از مشهد آوردن واسن
ثودک عضویت: 1401/02/16 تعداد پست: 36583 بله درسته ولی خب نباید چیزی دفع بشه حتی خود شیاف ازصبح زیرشکمم و کمرم درد میکنه چرااینطوری شدم اخه... شاید جذب میشهبه هرحال باید یه مدت استفاده بشه تا نتیجه مشخص بشهنگران نباشدردش طبیعیه به هرحال باید یه واکنش هایی بده دوست عزیزم ممنون میشم تو تاپیک های غمگین من پست نذارید چون جوابی ندارم که بدم شرمنده♥ امیدوارم همیشه شاد باشید🌹