2821
2789
عنوان

من چقدربدبختم آخه😭😭😭😭

557 بازدید | 33 پست

دخترم شلوار بیرون نداره امروز به شوهرم گفتم بریم براش شلواره بگیریم گف باشه بریم توخونه هم گفتم میخوام شلوار جین بگیرم گفت باشه حالا رفتیم مغازه فروشنده چند مدل شلوارگذاشت داشتم نگاه میکردم این یهو گف اینا چیه یه شلوار درست حسابی بگیر شلوار جین چیه وفلان منوجلو همه خوار وخفیف کرد گف خودتم نمیدونی چی میخوای بگیری 

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

ازبی شعوریه خودشه 

گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
منم دخترمو برداشتم اومدم بیرون همیشه همینه هروقت بریم خرید اینجوری میکنه که هیچی نخرم من چیکارکنم خد ...

با یه اخم بهش نگاه میکردی که یعنی حرف اضافه ممنوع

تورو خدا انقدر ضعیف نباشین بشینین گریه کنین آخه

میگفتی من جین دوست دارم

مرد باید با یه نگاه همسرش متوجه بشه داره زیادی حرف میزنه

میگفتی من شلوار جین میخوام بگیرم سلیقه ات چیز دیگس این بار هرچی میخوای بگیر

آخه شلوار بیرون برا بچه همینه دیگه خودشم از اون گشاده میخواستم بگیرم اسمش نمیدونم بگ چیه از اونا ....میگه فردا پس فردا زمستونه میخوای اینو تنش کنی!!!شلوار زمستونی بگیر کلا اونقدمنو مسخره ودعوا کرد مغازه هم پر بود دیگه فقط دخترمو برداشتم اومدم بیرون خیلی خجالت کشیدم

با یه اخم بهش نگاه میکردی که یعنی حرف اضافه ممنوع تورو خدا انقدر ضعیف نباشین بشینین گریه کنین ...

این اخم کنی هم فایده نداره توماشین گفتم عرضه نداری همون خونه بگو نمیام یا نمیخرم چرا منو سکه یه پول میکنی الان مگه شلوار زمستونی میپوشن آخه دخترمم ناراحت شده بود دلم براش سوخت میگفت مامان من شلوار میخوام 

بگوتقصیرمن نیست که مدلا اجق ووجق اومده بازار.البته شلوارقشنگ هم هست کمترگیرمیاد

نه مدلش خوشگل بود خدایی این میگه یه شلوار باشه بچه هم زمستون بپوشه هم تابستون بپوشه درد اینو من میدونم دیگه همیشه همینه یه چیزی بخره هم زهرمارمیکنه برا آدم

عزیزم اینقدر سخت نگیر

آخه سخت نگیر چیه به قرآن من اصلا آدم ولخرجی نیستم ببین من از تابستون پارسال فقط یه مانتو گرفتم اونم تازه بعد دوسال همونو تا حالا هم برا عید پوشیدم هم عروسی پوشیدم هم عزا پوشیدم هم بیرون میرن میپوشم کلا یه مانتو دارم اونم از اون ارزوناس ها فک نکنی گرونه الان این بچه یه شلوار برا مهمونی وبیرون نداره اینم نمیخواد بگیره آدم آخه اینقد بیشعور

آخه سخت نگیر چیه به قرآن من اصلا آدم ولخرجی نیستم ببین من از تابستون پارسال فقط یه مانتو گرفتم اونم ...

آهان خسیسه همسزت؟

صدای قلب من چرا...غمت نمی کشد مرا...چرا هنوز ادامه داری...🖤

زورش میاپول بده حتما

آره به قرآن الان داداشش اینا بگن بیاین بریم بیرون خوشگذرونی میره یه تومن هم خرج کنه اصلا براش مهم نیس میگه عیب نداره خوش گذشت اما برا لباس من وبچه عمرا خرج کنه الان من با شلوار خونه بچه رو میبرم بیرون به خدا خجالت میکشم این اصلا به کتفشم نیس 

2829
2828
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز