گاهی بایدنبخشید کسی راکه بارهااورابخشیدی ونفهمید...گاهی نبایدصبرکرد...بایدرهاکردورفت تابدانندکه اگر ماندی رفتن رابلدبوده ای...گاهی برسرکارهایی که برای دیگران انجام می دهی بایدمنت گذاشت...تاآن راکم اهمیت ندانند...گاهی بایدبدبودبرای کسی که فرق خوب بودنت رانمیداند...وگاهی بایدبه آدمهاازدست دادن رامتذکرشد!آدمهاهمیشه نمی مانند...یکجادررا بازمیکنند...وبرای همیشه می روند...
بگوتقصیرمن نیست که مدلا اجق ووجق اومده بازار.البته شلوارقشنگ هم هست کمترگیرمیاد
نه مدلش خوشگل بود خدایی این میگه یه شلوار باشه بچه هم زمستون بپوشه هم تابستون بپوشه درد اینو من میدونم دیگه همیشه همینه یه چیزی بخره هم زهرمارمیکنه برا آدم
آخه سخت نگیر چیه به قرآن من اصلا آدم ولخرجی نیستم ببین من از تابستون پارسال فقط یه مانتو گرفتم اونم تازه بعد دوسال همونو تا حالا هم برا عید پوشیدم هم عروسی پوشیدم هم عزا پوشیدم هم بیرون میرن میپوشم کلا یه مانتو دارم اونم از اون ارزوناس ها فک نکنی گرونه الان این بچه یه شلوار برا مهمونی وبیرون نداره اینم نمیخواد بگیره آدم آخه اینقد بیشعور
آره به قرآن الان داداشش اینا بگن بیاین بریم بیرون خوشگذرونی میره یه تومن هم خرج کنه اصلا براش مهم نیس میگه عیب نداره خوش گذشت اما برا لباس من وبچه عمرا خرج کنه الان من با شلوار خونه بچه رو میبرم بیرون به خدا خجالت میکشم این اصلا به کتفشم نیس