2777
2789
عنوان

امروز یکی بم گفت اگه کسی پول نداره حتما ظرفیتشو نداره!!

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
واا  اگه همه پولدارا ظرفیت داشتن که وضع زندگی این نبود  شانسیه

دقیقا ۹۰ درصدش شانسیه مثل اونایی که شانس میارن توی خانواده متمول دنیا میان . ده درصد با تلاش زیاد به جایی میرسن 

حالا چرا دزد😂 ن اینطوریام نیس  گاهی کارت میوفته رو غلتک خدا همه درا رو وا میکنه یهو میبینی پ ...

اره خب اونم باید شانس باشه که خدا مانع ها رو برداره بعضی وقتا مانع ها حتی زیادتر هم میشن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یه بار یکی با تحقیر اینو بم گفت به مولا تو کمتر از یه ماه ورشکست شدن و الان مردم ریختن سرشون که پولش ...

چه جالب بود واقعا عجببببببب خیلی جالب بود پس دنیا حساب کتاب داره ینی دل بشکنی سرت میاد

میشه بیشتر راجبش بگی

من ب جاي تو بودم حرفش و تاييد ميكردم و ميگفتن دقيقاااا همينه كه تو ميگي خدا به هركسي ي دوره اي پول و اسايش ميده ولي اگه خودش و گم كنه و بي ظرفيت باشه و بقيه رو پايين تر ببينه از همه اونا مياردش پايين تر 

بعد ي لبخند ميزدي و ميگفتي اميدوارم خدا به هركسي به اندازه دل و ظرفيتش بده

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
چه جالب بود واقعا عجببببببب خیلی جالب بود پس دنیا حساب کتاب داره ینی دل بشکنی سرت میاد

من اون موقع خیلی تحقیر شده بودم و از ته دل اه کشیدم 

شاید واقعا خدا دلش به حالم سوخت

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
میگفتی آره مثل شعور ک همه ظرفیتش رو ندارن داشته باشن تهش میگفتی راستی درآمد ماهیانه ات منهای پول تو ...

راستش خودش درآمد داره البته باباش براش اونجارو خریده یه جای خوب گرفته که اونجا رئیس خودش باشه 

ینی بازم با تلاش خودش نیس من که ناراحت نیستم خدا بیشتر بده ولی خب این حرفش ناراحت شدم اما چیزی نگفتم گفتم نمی‌دونم شاید درسته ولی ته دلم شکست 

منم همینو میگم فقط شاید بتونی شکمتو سیر کنی همین

دقیقا فقط پول خورد و خوراک یه ذره پوشاک 

از قبل گرونیا داشته باشی که هیچ خدارو شکر باید بکنی 

بیچاره اونایی که خونه ندارن ماشین نداره تازه اول راه هستن چجوری جمع کنن که بشه یه ماشین یه خونه مگر حمایت خانواده باشه