2777
2789
عنوان

امروز یکی بم گفت اگه کسی پول نداره حتما ظرفیتشو نداره!!

| مشاهده متن کامل بحث + 259 بازدید | 35 پست
چه جالب بود واقعا عجببببببب خیلی جالب بود پس دنیا حساب کتاب داره ینی دل بشکنی سرت میاد میشه بیشتر ر ...

عزیرم وضع مالی ما بد نیس خونه ماشین و زندگی کارمندی داریم 

اوناهم همینطور بودن ولی یه هو رفتن تو کار ازاد که ریسک بالایی داشت و تو یکی دوسال خیلی پولدار شدن بعد تو سر همه میزدن و از بالا به مردم نگاه میکردن ولی چون من و شوهرم تحصیلات عالیه داشتیم و اونا نداشتن واسه همین حسادت میکردن مثل اینکه پول اونا رو زیاد قانع نکرده بود تو هر فرصتی به من یه چی میپروندن و دلمو میشکوندن جوری شده بود که میرفتن پشت سرمون میگفتن درس به درد نمیخوره مثل فلانیا که دکتر شدن اما پولدار نشدن ولی ما پول پارو میکنیم منم محل نمیدادم بش تا اینکه یه بار لم گفت میدونی چرا ما پولداریم و تو نیستی چون جهان قانون لیاقتهاست و ما لیاقت داشتیم منم گفتم باشه واگزارت میکنم به خدا

دلم بدجوری شکست و یادمه غروب بود به خدا گفتم دستت درد نکنه اینجوری هوامو داری من که تاحالا فخر نفروختم و تمام عمرم درس میخوندم و سرم تو کار خودم بود پس چرا هوامو نداری؟ کمتر از یه ماه طرف ورشکست شد و خواب به چشماش نمیاد همه سرمایش به باد رفت 

فهمیدم بهترین سرمایه یه ادم سلامتی و ارامشه ، ارامشی که شب با خیال راحت سرتو بذاری رو بالش و بخوابی بدون فکرمزاحم و استرس

بنی ادم اعضای یکدیگرند به جز قوم شوهر که ویرانگرند  
راستش خودش درآمد داره البته باباش براش اونجارو خریده یه جای خوب گرفته که اونجا رئیس خودش باشه  ...

آخه گفتی خودش تو خانواده پولدار ب دنیا اومده فکر کردم کار نمیکنه

ب هر حال حرفش درست نیست شرایط زندگی آدما متفاوته و اینکه بگیم چون ظرفیت نداشتن پول ندارن بسیار سطحی نگرانه اس

اصلا این ظرفیت ک میگه یعنی چی‌؟ از کجا میاد؟ خودش برای ظرفیت داشتن چیکار کرده ک ب دستش آورده؟ البته اگه داشت اصلا همچین حرفی نمیزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخه گفتی خودش تو خانواده پولدار ب دنیا اومده فکر کردم کار نمیکنه ب هر حال حرفش درست نیست شرایط زندگ ...

دقیقا عزیزم من چون آشنامون هست نتونستم اون چیزی که باید رو بهش بگم اما امیدوارم جوابش رو بگیره در آینده

دقیقا به ظرفیت و اینا نیس واقعا

عزیرم وضع مالی ما بد نیس خونه ماشین و زندگی کارمندی داریم  اوناهم همینطور بودن ولی یه هو رفتن ...

مرسی عزیزم خیلی جمله آخرت خوب بود دقیقااااا تمام سرمایه آدم داشتن سلامتی و وجود خدا و آرامش و فکر آزاد و داشتن کسایی هست که دوستت دارن . بنظر منم لیاقت و اینا حرف بیخوده .‌‌‌‌‌‌پول یه روز هست یه روز نیس مهم اون آرامشه است و سلامتی