2777
2789

سلام دوستان 

من سنگینی و چشم نظر دارم تو زندگیم یعنی هرکاری میکنم دقیقه ۹۰ بهم میخوره همش دلم اشوبه و اینجور چیزا و این موضوعم دو نفرکه ف.ال گرفتمم بهم گفتن من حرز امام جواد برای این موضوع گرفتم به نظرتون کافیه یا باید کار دیگه ای انجام بدم اگه راهکاری دارین و چیزی میدونید که خوبه بهم بگین لطفا ممنون میشم بگین چون نمیخوام برم پیش دعانویسا اعتقاد دارم ولی دوست ندارم انجام بدم پس خواهرانه چیزی میدونید بهم کمک کنید

اینجا نشُد شاید در...جهانی دیگر :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا کدوم کارت بهم خورده

کلا منظورمه گاهی اوکیه همه چی ولی یهو میبینی دقیقه ۹۰ چیزایی که برام مهمهن بهم میخوره البته خیلی نیست ولی اذیتم میکنه و میتدسم اینده بیشتر بشه

دعا نويس نرو

صدقه زياد بده

هرررفقيري كه ديدي حتي شده هزارتومني بهش بده و اصلا مهم نباشه كه طرف چرا كارنميكنه و فلان

ايت الكرسي بخون هرروز صبح يا هرشب

از خدا بابت نعمتهايي كه داري تشكر كن

زندكي و كارات و حتي به مادرت هم نگو زياد

لباساي اضافه و كلا وسايلي كه استفاده نميكني و بده به نيازمندي كه اطرافت ميشناسي

اينا اب رو اتيشِ

سعي كن لباسات و به دوست و فاميل ووو قرض ندي

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
کلا منظورمه گاهی اوکیه همه چی ولی یهو میبینی دقیقه ۹۰ چیزایی که برام مهمهن بهم میخوره البته خیلی نیس ...

و استرس و اين فكر رو از ذهنت پاك كن كه همه ي كارات ب هم ميخوره

ازاين به بعد بگو قراره همه ي كارات بهتر از اون چيزي كه ميخواي پيش بره

ي بخشيش و خودت داري جذب ميكني مطمئن باش

تويي كه امضام و ميخوني اره با خودتم تو به زودي خبر خيلي خوبي ميشنوي و بدون امضاي من ي نشونه ست براي رسيدن به اون چيزي كه از خدا ميخواي😍😍💃💃🌹🌹خداياشكرت كه اين دوستم به آرزوش ميرسسسه خيليييي زود🙏😍
حرز امام جواد خیلی خوبه ۴ قل و آیت و الکرسی بخون مرتب تابلو هاشون رو بگیر بزن به دیوار خونه و اتاق ...

باشه عزیزدلم ممنون

دعا نويس نرو صدقه زياد بده هرررفقيري كه ديدي حتي شده هزارتومني بهش بده و اصلا مهم نباشه كه طرف چرا ...

مرسی قشنگم ممنون که گفتی

مرسی قشنگم ممنون که گفتی

عزیزم ی دفتر کنار بذار هرروز جمله های مثبت بنویس و خداروشکرکن بخاطر چیزایی ک داری و اگه برنامه ای داری بنویس حتما تو اینکار موفق میشم من ب شخصه خیلی اعتقاد دارم چون مغازه دارم هروقت فروش ندارم مینوسم من امروز ی فروش عالی میکنم چون خدای مهربونم همیشه حواسش بمن هس و واقعا اتفاق میفته

عزیزم ی دفتر کنار بذار هرروز جمله های مثبت بنویس و خداروشکرکن بخاطر چیزایی ک داری و اگه برنامه ای دا ...

اين عاليهههه👌🏻👌🏻👌🏻👌🏻

عزیزم ی دفتر کنار بذار هرروز جمله های مثبت بنویس و خداروشکرکن بخاطر چیزایی ک داری و اگه برنامه ای دا ...

مرسی گلم اره به نوشتن خیلی اعتقاد دارم واقعا شده که حتی تاریخی که گفتم تو همون زمان اتفاق افتاده ولی مدت زیادیع دیگه نرفتم سراغش پس دوباره شروع میکنم ممنون از محبتت✨️❤️