2777
2789
عنوان

کمک..تعبیر خواب!

45 بازدید | 3 پست

راستش من وقتی بیدار شد یکم پیش بود و این که انگاری ماه محرم بود و چند نفر خیانت میکردن منم میکردم ولی درواقع هیچوقت این کارو نمیکنم و بعدش کلاس ریاضی داشتیم خونه همسایه بود و بعدش رفتیم یکم که خوندیم انگار خونه آتیش گرفت و فقط منو انداختن بیرون گفتن جایه ما اینجاس تو برو زنداداش حاملمم توش بود گفتم حداقل اونو بزارین بیاد ولی نزاشتن و نیومد تروخدا جوابمو بدین..ذهنم خیلی درگیره..

این خانم بلد اند تعبیر کنند. 

@سلامبرابراهیم  

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مرسی

خواهش میکنم.🌹🌹

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏