2777
2789
عنوان

بگید من دیوونه ام یا اونا؟

209 بازدید | 31 پست

سلام. مدام در حال جر و بحث کردن هستن. سر هر موضوعی تا همدیگرو نفله نکنن دست بر نمیدارن. مدام و هیچ کدوم درست بشو نیست که نیست.

وقتی ناراحت میشم از دستشون انگار حق گریه کردن هم ندارم. چون وقتی گریه میکنم، با هم دعواشون میشه. وقتی دردل میکنم، دعوا پیش میاد. مجبورم مثل بچه های چند ساله ی گوشه ی خلوت پیدا کنم و صدامو خفه کنم و اروم اشک بریزم. بعد سریع چشمامو پاک‌کنم و صدامو صاف کنم و برگردم به کارای عادی. کنکوری ام...این وضع برای من سمه. به اندازه ی کافی از بیرون ضربه میخورم. هر جا میرم حتما یکی باید پیدا بشه که هر چی از دهنش در اومد به من بگه. به هر دلیلی. و من بخاطر اینکه دخترم، به خاطر اینکه پوششم متفاوته، بخاطر اینکه خانواده ی مثلا متشخصی دارم و نباید ابروشونو ببرم، باید هیچی نگم و فقط نگاه زمین کنم و بگم: بله بله درست میفرمایید.

هبچ چیزی برای خودم ندارم. هیچی یعنی حتی لباس زیر شخصی هم ندارم( ماشالا) هیچی. راست راست راه میرن و میگن پدر مادر مردم فلانن بهمانن. منم بهشون میگم بچه های مردم فلانن بهمانن بدشون میاد. سر کوچیکترین چیزا دعوا میکنن. حالم از هر ۳ تاشون بهم میخوره.

الان بیاید بگید من دیوونم یا اونا؟ هر چی بهشون میگم نمیفهمن انگار لذت میبرن.

🌷🌷👏

خونوادت سمیه

درستو بخون خودتو خلاص کن برو ی شهر دیگه 

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

یا شوهر کن

ENTP هستم بحث با من ممنوع 😎   دو تا خواهریم تو یه کاربری ۲۲ ساله و ۱۹ ساله👩🏻‍🤝‍👩🏼 کل سیم کارت های فامیل رو غارت کردیم کمه کمش ۱۴ تا تعلیقی داریم🤣💔 اگه دنبال دعوایی ریپ نزن😊

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

و تنها دلیلی که دارن اینه که میگن ما براتون هر چیزی که نیاز داشتید فراهم کردیم( منظورشون مادیات هست مسلما)

بعضی موقعا فکر میکنم من رو فقط برای نمره ها و کنکور و این چیزا میخوان. یعنی اگر بچه ی کودنی بودم بدترین رفتار رو داشتن.

در ضمن هر استعدادی که دارم، یا به باد تمسخر میگیرن یا میگن بعد کنکور بعد کنکور ولی من میدونم بعد از کنکور هیچی تغییر نمیکنه مگر اینکه به نگرانی هام، دانشگاه هم اضافه میشه

🌷🌷👏

کنکور خودش بحرانه یعنی بدترین دوران زندگی من درست میشه صبر کن

میدونی از کی دارم برا کنکور میخونم؟ دارم دیوونه میشم. هر چی پیشرفت کردم همش میگفتن:هنوز مونده هنوز مونده و فقط همین 

🌷🌷👏

با ۱۶ سال سن؟ شوهر رو هم خودشون برام انتخاب میکنن، چی فکر کردی؟ میذارن برم عاشق ی پسر بشم؟

وای 🤦🏻‍♀️ 

فعلا تحمل کن ۱۸ سالت شد قانونی حق داری با کسی ک میخوای ازدواج کنی درامد خودت رو خواهی داشت میتونی مستقل شی از نظر قانونی هم مشکلی نیست

والدین گرامی و خواهر مبارک

خواهررر چراا مثلا اون باید کنارت باشه

من ارزومه خواهر داشتع باشم

وای 🤦🏻‍♀️  فعلا تحمل کن ۱۸ سالت شد قانونی حق داری با کسی ک میخوای ازدواج کنی درامد خودت رو خ ...

الهی همین که میگی بشه

تا کنکور قبول شدم کار پیدا میکنم... معلومه... ولی والدینم از اونی که فکر میکنی کنترلگر هستن ولی از اون نوعش که میگن:تو هرررر کاریییی دلت خواست انجااام بددده

🌷🌷👏

کنکور خودش بحرانه یعنی بدترین دوران زندگی من درست میشه صبر کن

در اومدی بعدش؟

رشته چی رتبه چند

خواهررر چراا مثلا اون باید کنارت باشه من ارزومه خواهر داشتع باشم

آره کنارمه خیلی

فقط بلده من رو کنه دلیل دعوا با مامانم

ببین دردل میکنم، به یک روز نمیکشه دعوا درست میکنه. 

🌷🌷👏

در اومدی بعدش؟ رشته چی رتبه چند

😑 اها در ضمن گفتی خواهر خوبه یا بد

فرض کن ی مدت بشی تارگت خواهرت چون والدینت مدام در حال مقایسه هستن. و تو میمونی و ی خواهر فوق عصبی که از همه چیت فحش میده

🌷🌷👏