2777
2789
عنوان

اطلاع⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔⛔🌹

1016 بازدید | 9 پست

سلام کسی اطلاعی راجع به کپسول اف اچ پرو مردان داره

لطفاً بهم اطلاع بدین ممنون میشم یه دنیا

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام 

شما اف اچ پرو استفاده کردید؟ 

همسر من می خواهند استفاده کنند می دانیم بهترین مکمل باروری هست هم روی کیفیت اسپرم تاثیر می‌گذارد و هم روی تحرک 

هزینه اش بالاست اگر تمایل دارید با هم بگیریم و تعدادش رو نصف کنیم 

کمیاب هم هست ولی من پرس و جو کردم و چند تا داروخانه پیدا کردم که موجود دارند 

سلام  شما اف اچ پرو استفاده کردید؟  همسر من می خواهند استفاده کنند می دانیم بهترین مکمل ...

سلام عزیزم چنده هزینه ش بعد اصلشو پیدا کردین؟

کدوم شهر هستین؟

پدرم فقیرم چون ندارمت😔برای شادی روح پدرم میشه صلوات بفرستی🙏🙏🙏

سلام عزیزم چنده هزینه ش بعد اصلشو پیدا کردین؟ کدوم شهر هستین؟

ما تهران هستیم و به من چند تا داروخانه رو معرفی کردند که ازشون پرسیدم موجود داشتندمثل دارخانه امید و داروخانه دکتر حق نژاد
قیمت یک قوطی 180 تایی سه میلیون و پانصد و بیست هزار تومن هست که ما نصف اش رو می خواهم
ترکیبات اش رو که بررسی کردم خیلی کامل هست و این طور که به ما گفتند تقریباً بهترین مکمل هست در زمینه باروری آقایان که هم ویتامین ها رو داره هم آنتی اکسیدان ها رو و ان شاء الله که اثر هم داره
برای ما هم تامین هزینه اش راحت نیست ولی به خاطر اینکه ان شاء الله فرزند سالم و قوی داشته باشیم تلاش مون رو می کنیم که تهیه کنیم 

در مورد اینکه می فرمایید اصل هست یا نه، الان دارویی که رسمی وارد کشور بشه حتما با بر چسب فارسی هست یعنی داخل ایران بسته بندی میشه
 اف اچ پرو هم به صورت کپسول وارد شده و فقط بسته بندی داخل ایران صورت گرفته و داروخانه های خاص موجود دارند
نسبتا هم کمیاب هست چون هم واردات کمی داشته هم واردات از آمریکا خیلی سخت هست 

سلام 

ما ان شاء الله در هفته پیش رو می خواهیم مکمل هایی رو برای خودمون تهیه کنیم، اگر شما تمایل داشته باشید با هم اف اچ پرو تهیه کنیم یک جور برنامه ریزی می کنیم و اگر خودمون تنها باشیم برنامه دیگه ای داریم 

گفتم یک‌بار دیگه مزاحم تون بشم و ازتون بپرسم ببینم نظرتون چی شد