2777
2789

من امسال سال اول تدریسمه ولی خب از دوران دانشجویی تدریس میکنم و براساس عملکرد و رتبم‌ منو دادن ی مدرسه خوب و شلوغ که از هر پاسه سه تا لاس داره و کلا خوبه دیگه انتظار اولیا هم بالاست امروز تو جلسه برای اولین بار مدیرش منو دید همش میگفت تو‌که کوچولویی خیلی لاغری چجوری بچه ها ازت حساب میبرن نمیدونم که سال اولته چجوری میشه 

در حالی که من همون سه دقیقه ای که باهاش حرف میزدم سر پا پنج نفر از مدیر های مدرسه های دیگه که منو درخواست داده بودن اومدن و شاکی بودن که چرا مدرسه ما نیومدی 

کلا شنیدم مدیر خیلی به ظاهر و تمیزی و این چیزا اهمیت میده ولی من حس کردم دانش آموز بهانست ممکنه از اولیا بترسه یا فکر کنه اولیا ایراد بگیرن

نمیدونستم اینجوری میشه که همه تعریف میکردن منم اینجا رو انتخاب کردم 

حالا ۱ مهر چجوری برخورد کنم اولیا واقعا چیزی میگن؟

میدونم کنجکاو شدین ۲۲ سالمه قدم ۱۵۵ وزنم ۴۹ دانشگاه فرهنگیان خوندم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اولا یکم اعتماد بنفس داشته باش تو رو انتخابت کردن برای این کار

دوما دفعه بعد بزن تو دهن مدیر و معاون و ولی دانش اموز و هرکسی که ازت ایراد بگیره

ادمی ، دکل که نیستی ! 

کاربری دست دو، کسایی که کار در منزل میخوان پیام بدن

اولا یکم اعتماد بنفس داشته باش تو رو انتخابت کردن برای این کار دوما دفعه بعد بزن تو دهن مدیر و معاو ...

اره تجربه دارم‌ نمیذارم کسی چیزی بگه ولی مدیر دیگه با اون چیکار کنم

همیشه خوش پوشومرتب باش  به اولیا ودانش اموز احترام بزار  برای وقت کلاس احترام قائل باش  

با دانش اموزا دوست شو  

علمت بروزه چون تازه فارغ التحصیل شدی واین خیلی کمکت میکنه  همیشه مطالعه کن وکتابهای روانشناسی بیشتر بخون  

تنبیه وتشویقت بجا باشه  

با مدیر هماهنگ باش

زبان را مگردان به عیب کسان  که خود عیب داری ومردم زبان                                                              خدا یک علی داشت.                                                             الحمدالله که آن هم امام ما شد 💚💚💚💚💚هیچ وقت یه پولدار بد باعث نمیشه از پول بدت بیاد   !  پس چرا یه دیندار بد ؛ باعث میشه از دین بدت بیاد؟؟؟💔💔💔
دخترن چهارم

نه نگران نباش 

اگه پسر بودن باید نگران میشدی 

برخورد اول مهربون و خوش برخورد و خوب تحویل بگیر در عین حال جدی 

در کل جدی باش و چندبار تکرار کن دوست دارم باسلیقه و تمیز و منظم و منظبت باشین و تکالیفتون رو به موقع انجام بدین عصبی منظورم نیست 

به موقع هم مهربان 

مدرسه ی خوب که سال اول تدریسی نمیاره ! اولیایی که قبول کردن بچه شونو بیارن اون مدرسه ، حق ندارن چیز ...

دختر من امسال کلاس ششم میره ، کلاس اولش معلمش سال اولی بود واقعا محشر بود بی نظیر چقد خوب با بچه کنار میومد و چقد خوب تدریس میکرد مشق هم میداد میگفت والدین هیچکس کنار بچه نشینه مگه اینکه خودش ازت بپرسن بزارید خودشون بنویسن من مشکلاتشون رو بدونم ، ولی کلاس چهارم با هفت سال سابقه کار افتضاح بود کل کلاس افت شدید داشتن

ارتعاش اسم با کمک اعداد و حروف ابجد برای تو دلیا انجام میدم بهتره اسم میوه ی زندگیت رو آگاهانه انتخاب کنی ، اگه خواستی بیا خصوصی تا من برات انجام بدم 

پیش مدیر کم نیار بگو بلدم کلاسمو مدیریت کنم

اصلا ضعف نشون نده

بعدشم به قد و هیکل ربطی نداره مگه نگهبان رندانی گاردی چیزی هستن معلما؟؟!!!

رفتار و سیاست مدیریت معلم دانش اموز رو کنترل میکنه

تو هم تجربه داری پس مشکلی نیست