2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بله صد در صد 

بچه که بودم همه میگفتن به مامانم که زن عموم چشم شور داره

یکبار اومد خونمون مهمونی باردار بود گفت بزار به چشمان نگاه کنم خدا چه خوشگله چشمای شبیه چشمای تو شهر ،ده دقیقه نشد خواهر کوچیکه سه سالم با آینه زد تو چشمم و کم مونده کور شم و چشمم بخیه خورد 

یکبارم پدر اینا سالها ماشین جدید خریدن با همین عموم اینا رفته بودن پیک‌نیک ژنه تا دید گفت وااای عجب ماشینی ،تصادف مردیم یک ساعت بعد 

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

همیشه الله اکبر

فتبارک الله احسن الخالقین

ماشاالله

ورد زبونمه

هر کس نظری داره و فلسفه ای اگه با فلسفه و نظر شخصی من مخالفی تعارض نکن چون کم پیش میاد نظرمو عوض کنم زندگی خیلی چیزا یادم داد فهمیدم عشق فقط خداست

بله صد در صد  بچه که بودم همه میگفتن به مامانم که زن عموم چشم شور داره یکبار اومد خونمون مهمو ...

وااای چه بد خداروشکر به خیر گذشت والا منم دیگه خسته شدم میان میرن یه داستانی میشه یه مشکلی پیش میاد

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀

همسایه روبرو همشم دنبال شوهر منه  دیروز رفته جلوش که خیلی کار شما خوبه چرا ریش گذاشتی بابا م ...

اینجور که میگی معلومه میخواد کرم بریزه شوهرتو از راه به در کنه حواست باشه سیاست مدار باش

دختر کوچولو دوست دارم😘
مادرشوهر منم چشمش خیلی شوره نمیدونم چه خاکی تو سرم بریزم از دستش😑کلا هم حسودی منو داره عقده ای عوضی ...

همین مشکل ادمای نزدیکن وگرنه غریبه و فامیل دورتر و میشد یکاری کرد 

تو به تنهایی جهان منی 🕊🫀