2777
2789
عنوان

خانواده های منسجم و متحد🧐🧐🧐

| مشاهده متن کامل بحث + 962 بازدید | 75 پست
بله تا یک درصدی پدر و مادر هستند ولی خود بچه ها چی ؟؟ خوب یک زمانی این پدر و مادر دیگه نیستند پس با ...

همه چیز توبچگی شکل میگیره 

کل شخصیت فرد سه سال اول تعریف میشه بقیش با محیط،و تلاش و یادگیری اونم به سختی 

شما ببین یکی که تومراحل پوشک گیری واز شیر گیری بچش اشتباه کنه بچه تا اخر عمر خسیس و ترسو ومصطرب و وسواسی، میشه 

اصلی ترین چیز دست پدرمادره و بعصیا با بیسوادی و لجبازی گند میزنن توش دیگه چه برسه به رابطه خواهر برادری

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم پدر و مادر با تربیت شون به بچه ها نشون میدن که همیشه پشت هم باشن و همدیگه رو دوست داشته باشن و اگه این جوری نباشن تنها می‌مونن و هیچ حامی ندارن

خانواده برای آدم پشت و پناهه .از بچگی باید اینو به بچه گفت وگرنه فکر میکنه خودش به تنهایی میتونه از پس همه مشکلات بر بیاد و خوب زندگی کنه .

اگر دقت کنین کسایی که خانواده های منسجم دارن اکثرا شاد هستن و تو مشکلات حسابی برای همدیگه زحمت میکشن تا اون مساله حل بشه

همه چیز توبچگی شکل میگیره  کل شخصیت فرد سه سال اول تعریف میشه بقیش با محیط،و تلاش و یادگیری او ...

خوب به نظرتون چکارهای بکنیم تا خانواده مون متحد باشند 

من مادر چکارهای بکنم ؟؟؟

مثلا چه رفتارهای؟؟؟

مثبت

مادر میاد یه پارچه به دخترش میده یه کفش به پسرش ...

بعد همین باعث حسادت میشه

اون یکی میگه چرا پارچه ی من اون رنگیه کفش اون گرون تره

ازین جور چیزا دیگه

گاهی والدین به احساسات بچه بی توجه هستن یعنی بلد نیستن چجور رفتار کنن

یا به یکی بیشتر اهمیت میدن به یکی کمتر

چمیدونم 

یه چیزی گفتم که گفته باشم😁😂😂😂😂

پدرو مادر من هردو شاغل بودن وقت و عمرشونو واسه دیگران گذاشتن این باعث شد من از همه ادمها بدم میاد چون پدرو مادرم بجای اینکه برای من وقت بزارن برای دیگران وقت گذاشتن و من همیشه پشتم خالی بود زیاد تنهایی کشیدم . برای پیشرفت دیگران همه کار کردن. من میگم هر پدرو مادری باید به فکر بچه خودش باشه دیگران واسه خودشون پدرو مادر و خواهرو برادر دارن به ما چه. من بعضی خونواده هارو میبینم بخاطر بچه شون باهمه دعوا میکنن فقط نگران بچه خودشونن ولی خونواده من انگار امام علی و حضرت فاطمه بودن که باید به فکر همه بودن. من چنین خونواده ای رو نمیپسندم و هیچوقت رابطه مون باهم خوب نبود برعکس مادراو پدرایی رو دیدم فقط بچه خودشونو دوست دارن عمرشونو واسه بچه خودشون هدر میدن اینجور خونواده ها همبستگی دارن اما پدرو مادری که دایم تو اجتماع هستن انگار آفریده شدن مشکلات دیگران رو حل کنن اینا خونواده خوبی ندارن و بچه ها از هم گسیخته میشن 

فرهنگ ها، نوع تربیت حتی محل زندگی خیلی تاثیر داره، من خودم عاشق اینجور خانواده هام ولی فامیلی از هم ...

یعنی فک میکنی نزدیک بودی منسجم و متحد بودید؟؟؟؟

من فکر میکنم به دوری و نزدیکی نیست 

نقش اصلی را پدر و مادر دارن ولی من به شخصه خودم دیدم کانون خانواده گرمی را که عروس بهم زد  او ...

در این جور مواقع هم باز پدر و مادر باید خانواده رو مدیریت کنند چون اون ها بزرگتر هستن و نباید بذارن کسی کانون گرم خانواده رو خراب کنه ..منظورم اینه بايد مقتدر باشن و اجازه ی بی احترامی رو ندن

خوب به نظرتون چکارهای بکنیم تا خانواده مون متحد باشند  من مادر چکارهای بکنم ؟؟؟

باید خیلی مطالعه کنی ساختن چیزای خوب رنج داره زحمت میخواد برنامه های جوفراست راهنمای خانواده رو دانلود کن ببین عزیزم 

من یدونه دارم اگه قصد داشتم  دوتا داشته باشم خیلی تلاش میکردم تبعیض قائل نشم و بهم دیگه دلگرمشون کنم 

کاش میشد از کسانی که مرده اند پرسید:آیا بالاخره رنج پایان یافت؟

۷۰ درصد و بیشتر این ماجرا برمیگرده به مادر خانواده :::::)

بچه ها اگر علاقه به زبان دارید و میخواید حرفه ای یاد بگیرید در ایتا کانال دارم‌ ممنون‌ میشم حمایت کنید. بهم بگید بهتون لینکشو بدم.   سوالات تکراری که دیدم و جواب های مشترک:❣️اول: اعتماد به نفس و عزت نفس داشته باشید‌. ❣️دوم: اونقدری که فکر می‌کنید آدما به شما اهمیت نمیدن و اصلا به شما فکر نمیکنن پس بیخیال. ❣️سوم: وابسته نباشید مخصوصا احساسی‌. ❣️چهارم: چرا اینقدر دهن به دهن آدما میزارید؟؟ بی اهمیت باشید هرچی گفتن بگو اوکی تو درست میگی. ❣️پنجم: نصیحت به از خودم کوچکتر اینکه بیشتر کتاب بخون و تلاش کن و تنبل نباش و رو خودت سرمایه گذاری کن. زبان و کامپیوتر و مهارت های مختلف یاد بگیر. ❣️ششم: ولله پسرا ارزشی ندارن که بهشون وابسته شید و گریه کنید و حرص بخورید. هیچ آدمی از اینکه دوست پسرش ولش کرده نمرده . ❣️هفتم: اگر کسی مسخرت میکنه اصلا حساس نشو و بی اهمیت باش و باهاش بخند یا زل بزن تو چشماش و هیچی نگو اگر ناراحت بشی و جواب بدی اونم خوشش میاد و هی اذیتت میکنه.❣️هشتم: اسم دختر: ترنم، بهار، دُرین، دلارام، تیارا، تارا، نفیسه، ارام. اسم پسر: نریمان، شروین، دانیال، بنیامین، کارن، عماد، نوید. ❣️نهم: آدما همه اسکلت هستن با یه گوشت روش پس فرزندم شل کن.
نقش اصلی را پدر و مادر دارن ولی من به شخصه خودم دیدم کانون خانواده گرمی را که عروس بهم زد  او ...

بله خوب یعنی نمیشه یکجوری این عروس را سرجاش نشوند 

یا اصلا یکجوری جذبش کرد با مهربانی و رافت؟؟؟

وقتی دختر من با پدرش صحبت میکنه و کلمه نابجایی میگه، میکشم کنار و بهش میگم باید به پدرت احترام بذاری.میدونی چقدر برای زندگی مون تلاش کرده و ...

وقتی خواهر و برادر تو خونه بحث شون میشه هم بایدوالدین طرف حق باشند و نذارند پسر به دختر و یا بلعکس بی احترامی کنه ...

از طرفی والدین هم باید جلوی بچه ها امنیت ایجاد کرده باشند هم روابط شون با هم ...هم با بقیه ...

اینطوری خانواده منسجم میشه 

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عروس و داماد بد میان بنیاد همه چیو بهم میزنن ما خودمون از اون خانواده های خیلی گرمو متحد و صمیمی بودیم اما عروس و داماد نتونست این صمیمیت رو درک و هضم کنه جون ارتباط بین خودشون ب شدت ویران بود