2777
2789
عنوان

خانواده های منسجم و متحد🧐🧐🧐

962 بازدید | 75 پست

من واقعا  یک سوال برام پیش امده 🤔🤔🤔

چرا برخی خانواده ها بشدت متحد و منسجم هستند و برخی باری به هر جهت از هم فراری هستند یا به زور همدیگه را تحمل میکنند 

دیدید برخی خانواده ها چقدر باهم هماهنگ هستند چه دورهمی های عالی دارند از لحاظ اقتصادی به هم کمک  و اکثرا پیشرفت مالی خوبی دارند 

مسافرت باهم می روند تو عقد و عروسی و دور از جون کنار همدیگه هستند 

اما اکثریت از هم پاشیده و بی توجه به هم 

واقعا علتش چیه🤔🤔🤔🤔

بیایید همفکری کنیم و اسیب شناسی و علتش را از ابعاد و دیدگاههای مختلف بررسی کنیم 

من دلم میخواهد بچه هام باهم متحد و منسجم باشند از هر کجا که هستند دلهاشون باهم باشه 

چیکار کنم🤔🤔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میتونه از ریشه باشه 

پدر و مادر 

هرچقدر پدر و مادر با هم خوب باشن 

در سلامت جسمی و عقلی باشن 

فرزند هم از اونا بهتر میشه

این‌نظر منه

برای افزایش حقوق همسرم و اینکه تنش سالم باشه و خوشبت باشیم ممنون میشم دعا کنی❤️

معمولا شرایط مالی هم سطحه خیلی اختلاف طبقاتی و چشم و هم چشمی ندارن!عروسا و دامادا هم اصیل و خانواده دار هستن و معنی روابط خانوادگی رو درک میکنن از روز اول به دنبال دو به هم زنی و قطع رابطه و تحت سلطه قرار دادن همسرشون نیستن!

اول از همه نو خانواده پدر و مادر مهمن .چفدر باهم مشورت دارن

دوم ار همه بچه ها بزرگ شن خیلی ها میتونن تو کارها مشارکت کنم

من اصلا یادم نمیره کلاس ۳،۴بودم با خواهرم اول بود .مشورت میکردبم باهم میرفتیم روز مادر میگرقتیم .الان هم با ۳۸سال همین هستیم .همه کار باهم میکنیم .ولی مامانم و خاله ام ابلد نیستن.همس میگن ما باید تز اسن دپ تا یاد بگیریم 

ما اصلا یه داداشم کار نداریم با این حال که مجرد 

ولی مامانمینا همس میخوان یه کار کنن داداس ها رو هم دخالت میدن همش یکیشون ساز مخالف میزنه

معمولا شرایط مالی هم سطحه خیلی اختلاف طبقاتی و چشم و هم چشمی ندارن!عروسا و دامادا هم اصیل و خانواده ...

با بقیه موارد موافقم اما اختلاف طبقاتی مالی را نه 

داریم خانواده هایی که یک بچه شون پولداره یکی بی پول اما خیلی صمیمی هستند 

پولداره کمک میکنه به بی پوله 

و اونکه وضع مالیش خرابه همجوره کناره بقیه هست

عزیزم... اون چی شما می بینی، از دوره. وخیلی اوقات یک فرد کنترلگر  هست  همه را مجبور می کنه. ممکنه عروس و دامادهایی که انتخاب کنه حرف شنو باشن. و گرنه اختلاف سلیقه هست. این یک. طرف قضیه

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

من بعضی همسایه ها رو میبینم مثلا لر یا کرد یا ترک دایم مهمون داری میکنن دایم باهمن ولی من خودم شمالی ام اطرافم بزور دوتا ادم میبینم همدیگرو دوست داشته باشن چشم دیدن همو ندارن فقط مسخره میکنن غریبه پرستن ولی لرها وکردها و ترکهایی رو دیدم خیلی خانواده و فامیل دوستن انگار نمیتونن ثانیه ای بدون هم زندگی کنن از طرفی انگار غریبه هم تو جمعشون راه نمیدن از بس خونواده و فامیل به هم وابسته ان. ولی من تو شمال میبینم خیلیا با غریبه ازدواج میکنن از فامیل گریزونن 

چرا برخی میگویند با ورود عروس به خانمان از هم پاشیدیم؟؟؟

برای همه چنین چیزی نیست .عروس فقس فقط درک میخواد .و اینگه ما باید بگیم من پسرم رو دوست دارم عروس هم با پسرم زندگی‌میکنه  .پس باید جفتشون باهم خوب باشن.پس من نباید دخالت کنم‌یا ازار بدم 

به نظر من این برميگرده به مدیریت خانواده پسر 

من بعضی همسایه ها رو میبینم مثلا لر یا کرد یا ترک دایم مهمون داری میکنن دایم باهمن ولی من خودم شمالی ...

بله منم برخی از قومیتها را دیدم که اینطوری هستند 

ولی علتش را میخواهم بدانم؟؟؟