2777
2789
عنوان

تو ۳ ماه دوبار سقط 😐

620 بازدید | 27 پست

دیروز بیمارستان بودم برا چکاپ جنینم 

دیدم یه زنه اومد با حال بد که خونریزی دارم کمکم کنید 

ماما هم گفت بخواب رو تختو علتو پرسید 

گف خودم ۵ تا قرص خوردم سقط کردم 

ماما باهاش دعوا کردوو زنه برگشت گفت اتفاقا این دومین سقطمه تو این سه ماه 

دعواش کردنو گفتن روش جلوگیریت شده سقط؟😐😐

حالا بچه نمیخوایید لطفا جلوگیری کنید 

خانومه هم بستری شد بخاطر خونریزی شدید و احتمال کما رفتن 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

😐 خدایا ما را به خودمان وا مگذار !  کاش بجا درمان روشهای پیشگیری رو هم بهش یاد بدن 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

اول از همه بدن خودش داغون میشه

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا سقط کرده بوده 

همین جوری الکی 

خب جلوگیری کنه تا به این روز هم نیوفته

🔵درخواست دوستی آقایون 🔵 = رد  .   ★🌙  .  •  °      •      ‌. ★🌙   •     ★    .   .    ★     •   .   ★     .   •   °    ★    .  ★    °   ★🌙   .  °     .    •   ★🌙  .   ★   .   .   •    ★  .  
میگف بچه کوچیکم داره و ۳ تا بچه 

رحمش جاروبرقی 🤦 عجب مکشی !!! 

فاصله اجتماعی را رعایت کنید! ازآدم مشکوک به ویروس ۲ متر؛از آدم دروغگو ۱۰ متر،ازآدم ریاکار ۱۰۰ متر                  ازآدم متعصب ۱۰۰۰ متر،ازآدم حسود ۱۰/۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰۰ متر 🤦

چرا سقط کرده بوده  همین جوری الکی  خب جلوگیری کنه تا به این روز هم نیوفته

۳ تا بچه دیگ داشت بعد جالبه همه پشت سرهم بودن اوناهم 

حتی گفتن بستری شو قبول نکرد و ماما گف احتمال کما رفتن داری پر از لخته ای باید بمونی 

⛔️درخواست دوستی ندید🚫

من یکی را میشناسم شوهره دچار نقص شدید ظاهری هم هست که احتمال به ارث رسیدنش به بچه هاش هم هست ، با این وجود الان ۴, تابچه داره و زنش با خنده از ۴, تا سقطش حرف میزد که ۴ تا هم سقط کردم وگرنه الان اینجا مهدکودک بود 

همچین با خنده می‌گفت یه دوقلو سقط کردم 

دوتا هم تکی 

دلم گرفت