2777
2789
عنوان

این ازدواج عاقلانه هست؟

388 بازدید | 24 پست

بچه ها ما برا برادرزادم به خالم زنگ زدیم دخترشو خواستگاری کردیم گف دختر میگه نه تلفنی بود و همونجا تمومش کردیم دیگه پیگیر نشدیم خونشونم نرفتیم 

بعد چند ماهی خالم دخترشو داد به نوه داییم بعد همه ما تعجب کردیم از این انتخاب چون برعکس دختر ک معلم بود نوه داییم محصله چهار سال از دختر کوچیکتره و تازه دیپلمشو گرفته و شغلیم نداره سربازیم نرفته بچه آرومیم نیس کلا خلاصه اینا در کمتر از یکماه عقد رسمی کردن بعدش کمتر از یکماه بعد عقد به مشکل خوردن و جدا شدن ینی از خواستگاری تا جدایی ۳ ماه طول نکشید 

بنظرتون با این تفاسیر عاقلانس ما دوباره بریم جلو؟

برادرزاده من هم معلمه دختر هم معلمه همسن هم هستن

اینم بگم ما متوجه شدیم ما خیلی پیگیر نشدیم ینی اون نه اولیه یجور ناز کردن بوده ن جواب قطعی

اگ پسره دوسش داره برین جلو

کسی که طرز فکرش با شما متفاوت است، دشمنت نیست، فقط انسان دیگریست . 🌱💚🌈 توضیح دادن نشانه ضعفه. شما هروقت سعی میکنید چیزی رو بیشتر توضیح بدید، بیشتر ضعیفید. پس قدرت در اینه که راجع به هیچ چیز، هیچ توضیحی ندید، هیچوقت.😊 دوستان:😂😂منظور مهران مدیری این نبود ک موقع تبادل نظر برای همدیگه توضیح ندین. منظورش این بود ک اگ یه راهی رو انتخاب کردی و مطمئن بودی درسته و دیگران همش میخواستن منصرفت کنن، بهشون توضیح نده.تو راه خودتو برو، اونا نتیجه رو میبینن، و میفهمن ک تو انتخاب درستی داشتی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دلیل بهم خوردن عقدشون چی بود؟ برادرزادت دوسش داره؟

میگم ک پسره نوه داییم کم سن بود ۴ سال از دختر کوچیکتر بود بعد رفتار هایی میکرد که پخته نبودن همه فامیل هم میدونن ایراد از پسره بود 

عاشقش نیس ولی خوشش میاد ازش

من بودم نمیرفتم😬 به عاقلانه بودنش و اینا کار ندارم. سراغ کسی که یکبار ردم کرده نمیرم. اگه دوباره ...

بعد آدمایی هستن ک بری جلو تو همه دنیا پخشش میکنن حتی جواب رد رو سری اول ما پشت تلفن ب خالم گفتیم پخشش کرده بود تو کل فامیل

آره خوشش ازش میاد دختره خوشگله قد و تیپ و ایناشم جذابه برادرزادمم خوشش ازش میاد دختر خوبیم هس خدایی ...

شایدم دختره از برادرزادتون خوشش نمیاد چون با اینکه شرایطش خوب بوده گفته نه.

احتمال اینکه دوباره بگه نه زیاده

اونوقت یه حس خرد شدن به آدم دست میده.

ولی اگه برادرزادتون اصرار کرد برید که فردا نگه شما نذاشتید با کسی که میخوام ازدواج کنم