aaaz مدیر استارتر عضویت: 1399/09/17 تعداد پست: 1732 عنوان فراموشی رمز گوشی 426 بازدید | 5 پست دیروز گوشی پسرمو خاموش کردم بعد که باز کردم رمز میخواد با این که من به خاطر پسرم رمزشو پاک کرده بودمگوشی قبلا مال خواهرم بود الان فکر نکنم یادش باشه رمزش چی بود 😭 1402/06/31 | 05:32 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
honeymy عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1156 یه گزینه داره (بازگشت ب تنظیمات کارخانه) مجبوری اونو بزنی گوشیتم صفر میشه روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیکهایخفنوجنجالی ؛ اطلاعاتعمومی،کتاب،شعر،فیلمو .. تگمکنین🤍 یهصلواتمهمونممیکنی؟
honeymy عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1156 یا میتونی ببری موبایل فروشی میتونه بازش کنه بدون پاک شدن اطلاعات ولی هم طول میکشه دو سه روز هم هزینش بالاست روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیکهایخفنوجنجالی ؛ اطلاعاتعمومی،کتاب،شعر،فیلمو .. تگمکنین🤍 یهصلواتمهمونممیکنی؟
محیایم عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 297 یه گزینه داره (بازگشت ب تنظیمات کارخانه) مجبوری اونو بزنی گوشیتم صفر میشه اگه این گزینه روبزنه فکرکنم بازهم بایدببره موبایلی
honeymy عضویت: 1401/10/07 تعداد پست: 1156 اگه این گزینه روبزنه فکرکنم بازهم بایدببره موبایلی نمیدونم،امتحان نکردم روانشناسم بهم گفت واسه کسایی که ازشون بدت میاد نامه بنویس بعد اتیششون بزن.فقط نمیدونم الان با این نامه ها چیکار کنم😕😂 تاپیکهایخفنوجنجالی ؛ اطلاعاتعمومی،کتاب،شعر،فیلمو .. تگمکنین🤍 یهصلواتمهمونممیکنی؟
محیایم عضویت: 1399/07/29 تعداد پست: 297 نمیدونم،امتحان نکردم آخه من یکبار کارخانه زدم هیچ کدام تنظیمات گوشی روشن نمیشد،درست یادم نیست فکرکنم پین کد می خواست