2777
2789

من دو روزه خیلی کم لکه میبینم اول قهوه‌ای بود و الان صورتی کم رنگ هست، بنظرتون داره سقط میشه؟ولی اصلا دل درد ندارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چن وقت بود من نزدیک به ماه ایناس منم باید کورتاژ کنم؟با دارو و آمپول نمیشه ؟

واسه من پوچ بود ده هفته دوقلو یکی نیم سانت یکی یک سانت میری بیمارستان بستری میشی بهت قرص زیرزبونی میدن میفتی به درد و خونریزی تا دفع بشه اگه نشد میری کورتاژ منکه خونریزی نکردم درحد پریودی سبک ولی درد وحشتناک کشیدم طوریکه التماس میکردم زودتر ببرنم کورتاژ، دیدن خونریزی نمیکنم و خبری نیست فردا شبش رفتم بیهوشی بود عاااالی بود بعدش هم رااااحت شدم نه دردی نه خونی نه چیزی هی میگفتم ایکاش زودتر می‌بردنم،،با قرص هم ریسکی افتاد ک خوش بحالت حالا گیریم اگر یه کوچولو بقایا داشته باشی بازم میری کورتاژ.

ایوای خیلی سخته که😭

اره غذا هم نباید بخوری چون بالا میاری و باعث لرزت میشه همش بهت سرم وصله کلا ریسکش نکن تو خونه بکنی خطرناکه حرف بقیه رو گوش نکن اتفاقا هزینه اش هم کمتره و امن تر واسه من دوشب بستری بودم با قرصام و داروهای و مراقبت هام و عملم کلا شد سه ونیم اونم آزاد بدون بیمه..ولی بخای تو خونه بکنی خطرناکه قرصش ممنوعه واز بازارسیاه بخری اونم ۱۰میلیون اینا اونم اگه تقلبی باشه یا نه،بلایی سرت بیاد یا نه من خونریزی نکردم چون دوقلو بود شاید شاید تو بکنی،یه راست برو بیمارستان بهت رسیدگی کنن.