2777
2789
عنوان

کرم معجزه

5859 بازدید | 16 پست

سلام عشقولیا کسی تا حالا ب مدت طولانی از کرم معجزه استفاده کرده من پوستم سبزه اس تا حالا نشده شال رنگی بپوشم یا اعتماد بنفسم بالا باشه تو ی جمع خودمو کنار میکشم همیشه 

لطفا اگه تجربه از این کرم دارید بگید بدون نصیحت ک سبزه خوبه و... 😂😂

رنگ پوست ک عوض نمیشع 

یه سری ازسبزه هارودیدم خدای اعتمادبه نفسن 

❌مرداسایت نیایدتوتاپیکم ریپ هم نزن ❌درخواست دوستی هم نده باتچکر🤗هیچ وقت کسی را بخاطر نژاد،چهره،پدرومادرش زادگاهش مسخره نکنید؛ چون انسان هیچ حق انتخابی درمورد انها ندارد♥️

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عالیه والا بنظرم استفاده کن من دخترداییم اینقد نااازشد سبزع بود الان قطع کرد پوستش تیره تر شد ولی ن ...

آخه چندوقتی استفاده کردم پارسال واقعا سفید شده بودم دوباره ترسیدم برا عوارضش

رنگ پوست ک عوض نمیشع  یه سری ازسبزه هارودیدم خدای اعتمادبه نفسن

من جاری سفیده ولی زیبایی خاصی نداره ولی من سبزه با جذابیت اما همیشه اونو زیباتر میبینن بخاطر سفیدبودنش

من جاری سفیده ولی زیبایی خاصی نداره ولی من سبزه با جذابیت اما همیشه اونو زیباتر میبینن بخاطر سفیدبود ...

جاریت چون فقط پوستش سفیده اونو زیباترمیبینن؟؟چه مسخره 

اتفاقا بعضی سبزه ها بانمکو خواستنی تَرَن

جاریت چون فقط پوستش سفیده اونو زیباترمیبینن؟؟چه مسخره  اتفاقا بعضی سبزه ها بانمکو خواستنی تَرَ ...

آره دیگ کلا تفکرشون همینه یعنی دماغت سه متر باشه چشات ریز کلا بیریخت باشی اما سفید اوکیه 

کرم معجزه عالیه اما قط کنی دوباره برمیگرده هیچ جوره هم نمیشه کاریش کرد اگه پوستت خیلی سبزه س استفاده ...

ن اونقد تیره نیستم اما صورتم با دستام با بدنم فرق داره چنددرجه