2777
2789
عنوان

معلم مرد

1737 بازدید | 37 پست

پسرم میره کلاس دوم فهمیدم معلمش آقا هست.خیلی اضطراب دارم پسرم یکم حساسه.نمیدونم بتونه دووم بیاره یا نه.زنگ زدم مدیرش گفتم عوضش کن گفت بهتون قول میدم معلم آقامون خیلی بهتر از معلم خانوممون هست.میترسم عصبی شه بچم بترسه.شما تجربه ای دارین در این مورد؟

عجب خب عصبی شه بچت بترسه بالاخره ک باید یروز با واقعیت این دنیا رو به رو شه

پاستوریزه بار بیاری ک بدتره

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...   

وا مگه مبخواد چی کارش کنه؟! بچه ها قراره مرد بار بیارن من اتفاقا دوس داشتم معلمشون مرد باشه ولی نیست متاسفانه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وا مگه مبخواد چی کارش کنه؟! بچه ها قراره مرد بار بیارن من اتفاقا دوس داشتم معلمشون مرد باشه ولی نیست ...

گفتم مردا خشنن تو روحیه پسرم اثر بزاره عصبی شه نمیدونم داد بزنه

عجب خب عصبی شه بچت بترسه بالاخره ک باید یروز با واقعیت این دنیا رو به رو شه پاستوریزه بار بیاری ک ب ...

میدونم ولی خوب دل مادره دیگه از وقتی فهمیدم دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

انشاا... پسر منم مثل شما حال کنه

عزیزم من خودم الان دانشجو معلمم 

معلم کشکی معلم نمیشه ک حتما شایستگی هاشو داره طرف روانی نیس ک خانمای معلم هم عصبی میشم دادو هوار میزنن 

آقایون باز باور کن با ملاحظه ترن 

عزیزم من خودم الان دانشجو معلمم  معلم کشکی معلم نمیشه ک حتما شایستگی هاشو داره طرف روانی نیس ک ...

اره اتفاقا قیافش که خیلی مهربون به نظر میرسه امیدوارم همینطور که شما میگین باشه

میدونم ولی خوب دل مادره دیگه از وقتی فهمیدم دلم مثل سیر و سرکه میجوشه

این دلسوزی مث دوستی خاله خرسس

تیکر هدفمه حامله نیستم.تویی که داری این امضا رو میبینی...آره خود تو   یه لبخند گشاد بزن اینجوری  آفرین الاان خوشگل شدی   دیگه نشینی غصه بخوریا همه چی درست میشه...