2777
2789
عنوان

خانومایی که آیودی دارن کمک

369 بازدید | 25 پست

بچه ها من دو ساله سزارین کردم هیچوقت کمردرد نداشتم اصلا تجربه نکردم 

حالا دو ماهه آیودی گذاشتم بگذریم از اینکه خونریزیم خییییلی شدید شده خیلی اذیتم میکنه

الان یک هفتس کمردرد شدید گرفتم خیلی خیلی شدید و غیرقابل تحمل شده...

ممکنه بخاطر آیودی باشه؟

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

آره بهت نمیسازه

جدی 

خب پس چرا از اولش درد نداشتم الان شروع شده🥲 

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مسی هست 

اره عزیزم مسیه

بله زن داداش من خیلی اذیت شد  همش هم لک بینی داشت آخرم چیز سنگین بلند کرد الان به دردسر افتاده میگن  ی قسمت دستگاه افتاده بقیش داخله که هر روز سونوگرافی که ببینن اون یکی قسمت هم افتاده یا داخل هنوز 

دنیا ی کابوسه ؛ و تو نمیتونی بیدارشی....😞
بله زن داداش من خیلی اذیت شد  همش هم لک بینی داشت آخرم چیز سنگین بلند کرد الان به دردسر افتاده ...

آخی چه بد 

منم لکه بینی دارم ولی با اون مشکلی ندارم

سنگینم سعی میکنم بلند نکنم ولی کمردردم شدیده

اونم درد داشت؟

آخی چه بد  منم لکه بینی دارم ولی با اون مشکلی ندارم سنگینم سعی میکنم بلند نکنم ولی کمردردم شد ...

بله متاسفانه نزدیک ۲ سالم تحمل کرد که آخرم اینجوری 

بله متاسفانه نزدیک ۲ سالم تحمل کرد که آخرم اینجوری 

ای وای 😓😓😓 بدبخت میشم خدا کنه برا من نیفته واقعا راه دیگه ای ندارم سریعم حامله میشم 

ای وای 😓😓😓 بدبخت میشم خدا کنه برا من نیفته واقعا راه دیگه ای ندارم سریعم حامله میشم 

ایشالا که مشکلی براتون پیش نیاد هر چی دردسر برای خانوما هست 

ایشالا که مشکلی براتون پیش نیاد هر چی دردسر برای خانوما هست 

مرسی عزیزم 

ارع واقعا آقایون که هیچی به یه ورشون نیس همه عذابارو ما میکشیم

مرسی عزیزم  ارع واقعا آقایون که هیچی به یه ورشون نیس همه عذابارو ما میکشیم

به شوهرت بگو وازکتومی کنه خب

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

متخصص زنان برو  احتمالا تاریخ مصرفش گذشته ، برو دربیارن

دو هفته پیش رفتم چک کردن برام 

میگم دوماه گذاشتم 🫤