2777
2789
عنوان

خانومایی که آیودی دارن کمک

| مشاهده متن کامل بحث + 369 بازدید | 25 پست
به شوهرت بگو وازکتومی کنه خب

خب قبول نمیکنه بازم بچه مبخواد

منم گفتم الان نمیخوام حداقل چندسال بعد

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

منم قرص ضدبارداری  میخورم عوارضش داغونم کرده حالا انگار شوهرا قدر میدونن  طلبکارم هستن&nbs ...

اره دقیقا نامردا

قرصم بهم نمیسازه و اعتباری نیس

خواستم امپول بگیرم گیر نیاوردم تنها راهم همینه متاسفانه

خدا جووووونم شکرت ❤️ بـخاطر تمام داده ها و نداده هات⁦❤️⁩ میشه واسه سلامتی مامانم و دخترم یه صلوات مهمونم کنی 🥺🤍 من به آینده امیدوارم ✨ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب قبول نمیکنه بازم بچه مبخواد منم گفتم الان نمیخوام حداقل چندسال بعد

وازکتومی دو نوعه 

بهش بگو بعد چندسال میتونه بازش کنه بچه دار شین دوباره 

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

وازکتومی دو نوعه  بهش بگو بعد چندسال میتونه بازش کنه بچه دار شین دوباره

چه جالب 

مرسی عزیزم 

میگم بهش...بعید میدونم قبول کنه اصلا..

چه جالب  مرسی عزیزم  میگم بهش...بعید میدونم قبول کنه اصلا..

بدبختی همیشه برای خانمهاست 

قرص و امپول و آیودی و .... 

مردا کلا راحت راحت

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

بدبختی همیشه برای خانمهاست  قرص و امپول و آیودی و ....  مردا کلا راحت راحت

آره دقیقا 

اکثر مردا دلشون نمیاد و میترسن خودشونو عقیم کنن به اصطلاح 

مثلا میگه شاید یچی شد جدا شدم یا ازدواج کردم دوباره خواستم بچه بیارم البته نگفته ولی دلیلش همینه قطعا 

اونوقت ما خانما چقد دردسر میکشیم

آره دقیقا  اکثر مردا دلشون نمیاد و میترسن خودشونو عقیم کنن به اصطلاح  مثلا میگه شاید یچی ...

اره دقیقا به خاطر همین اینکارو نمیکنن وگرنه دلیل دیگه ای نداره

اره دقیقا به خاطر همین اینکارو نمیکنن وگرنه دلیل دیگه ای نداره

خیلی نامردن واقعا 🥲

اره دقیقا نامردا قرصم بهم نمیسازه و اعتباری نیس خواستم امپول بگیرم گیر نیاوردم تنها راهم همینه متا ...

من چهار ساله مصرف میکنم قرص تاحالا ک اتفاقی نیفتاده فقط خیلی ادمو افسرده و عصبی میکنه