2777
2789

خودم سه روزه نصب کردم زیر نظر بانک سامان هست ک تهش زیر مجموعه بانک مرکزی میشه. پس خیالتون راحتتتت.

بعد نصب برنامه و ثبت نام احراز هویت. کارت بانکیتون به صورت رایگان براتون پست میشه. و هرررر نوعععع کاری ک دارین به صورت انلاین انجام میشه دیگ‌نیاز به بانک نیست�😊 نصبش کردین و کارت به دستتون رسید و منم دعا کنید ای کسانکیه مثه خودم تو انجام کار بانکی تنبلی میجوید😁😁

راستییی ی کد معرفم داره ک تا ده تا میتونید استفاده کنید و ۳۰ تومن به حساب کارتیتون واریز میشه و ده تا ۳۰ تومن هم میشه ۳۰۰ تومن ک بهتون هدیه میده😘 صرف خرید نت کنید مثه بنده😂😂

اینم کد معرف : NIZ7HA..فقط اون ۷ انگلیسی وارد شه.

اسم برنامه هم بل*و بانک هست .

صلوات برای من یادتون نره😘🥺🤩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نفهمیدم تبلیغ بود شمام نفهمید بهتره😂😂😂😂

بخدا تبلیغ نیست😅خودم به پیشنهاد دخترعمم نصب کردم واقعا خیلیی خوب و کاربردیه.. خیلییی اپشن های باحالی برای پس انداز داره.