2777
2789

نه

🌸🌸🌸🌸اِلٰهْی وَ رَبّی مَن لی غَیْرُکْ🌸🌸🌸🌸         خیلی حرفا داشتم واسه گفتن،واسه نوشتن ولیییی حیف،امان از دست نینی یار😡 این کاربری دست ۴۰ نفره⬅️ یک:منِ دیوانه یِ عصبی🤬 دو: منِ مهربونو دلسوز☺️ سه:منِ نگرانِ استرسی😬 چهار:منِ شوخو خنده رو🤭 پنج:منِ خسته و بیحال😮‍💨 و...🙄🤔🤨  ✅پس اگه تو یه تاپیکی یچی گفتم،تو یه تاپیکِ دیگه یچی دیگه،سعی نکن مُچمو بگیری😏این منم فقط گاهی وقتا بسته به شرایط جویِ تاپیک مودم عوض میشه.همین😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره ی بلاگر میشناختم میگفت شوهرم دوس نداره ازش بزارم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ۶۰۰ کا

اینا فالور داشت 

اصلا نمی‌گذاشت فقط ی بار ک اونم ایموجی گذاشت رو سر و صورت شوهره

ولی ی مدته پیجش ندیدم . فاطمه حسین خانی فکر کنم اسمش بود

خدا یاری‌ کند قلبی را که  در آرزوی چیزیست که تقدیرش نیست  ️🙂⁦❤️⁩.                                                                                       
اره ی بلاگر میشناختم میگفت شوهرم دوس نداره ازش بزارم .‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ۶۰۰ کا اینا فالور داشت  اصل ...

همون خانم با حجاب چادری؟

🖤⃟ ••Acı çekmekten daha kötüsü, acını kimseye anlatamamaktır

فاطمه بانو

من زادگاه کوروشم آزاده ای پرشورشم✌️ من شهر پاک آرشم خون رگ سیاوشم ❤️‍🔥 من دختری از پارسم موج ~خلیج فارسم~🌊                                                                                                               🇵🇸 آنچه اکنون در فلسطین رخ میدهد جنگ بین دو کشور نیست بلکه یک نسل کشی وحشیانه و ظلم و جنایتی تاریخی است ، کربلای زمان ما مقابل چشمانمان است و شاعر درست گفت «در کرببلا بی طرفان بی شرفان اند ، تاریخ همان است حسینی و یزیدی» 👈 اگه به هر دلیلی و به هر شیوه ای از رژیم اسرائیل ذره ای حمایت کنی باید بهت یادآور بشم که از دایره انسان بودن خارج شدی❗❌

ی مدت مامان بهارناز عکس شوهرشو نمیزاشت ولی چن وقیته اونم میزاره

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

من ...اصلا از شوهرم نمیذارم 

البته اینکه شوهر ندارم هم ، بی تاثیر نیست 

آرزو میکنم که ،خدا یکیو نصیبت کنه که اول رفیقت باشه، بعد عشقت! یکی که درکت کنه و بفهمتت، یکی که وقتی بهم ریخته بودی ریشه هاتو به امید گره بزنه و نزاره از هم بپاشی، یکی که دوستت داشته باشه، ۱۰تا اما واقعی! یکی که رفیق لحظه لحظه ی زندگیت باشه، با خنده هات شاد و با گریه هات غمگین، اونیکه وقتی داشته باشیش یعنی ته خوشبختی، اونو برات آرزو میکنم که قسمت قلب مهربونت بشه..!❤️ با کسی باش که قلبت رو قبل از ،بدنت لمس می‌کنه 🗝🩶درازدحام دنیا ،اگر انسانی را یافتی که تو رو میفهمد ؛ رهایش نکن ! چقدر آنها که ما را نمی‌فهمند بی شمارند❌ درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود ❌

مرضیه زند

خدا جونم میدونی که دوسش دارم پس بهم برسونش🥲❤️تواین دنیا آدم یک ضربه از غریبه میخوره صد تا از خودی حواسمون باشه انسانیت ملاکه پس تویی که جانماز آب میکشی ولی هر حرف زشتی رو به زبون میاری و توهین میکنی دل میشکنی جات تو طراق جهنمه پس الکی خودتو بهشتی نبین😐😑 
بله فاطمه حسین خانی سالها بلاگر بود و هیچ عکسی نمیذاشت البته البته الان انگاری جدا شدن

واقعاااا جدا شدن؟؟

اونا ک انگاری خیلی خوب بودن 

بچه شو خیلی دوس داشتم(الان دنبالشون نمیکنم)

اثر ظلم محال است ب ظالم نرسد🍃🍃قلبم با رفتن بابام بدجور شکست😔😭🥺میشه برای شادی روح پدرم ک تازه فوت شده صلوات بفرستین😔🖤🥀😭💔
واقعاااا جدا شدن؟؟ اونا ک انگاری خیلی خوب بودن  بچه شو خیلی دوس داشتم(الان دنبالشون نمیکنم)

آره انگاری

منم دیگه دنبالش نمیکنم، ولی دوستم هنوز پیجش رو داره، میگه حتی یه سری استوری درباره ماجرای زندگیش و جداییش گذاشت ولی بعد از چند ساعت پاکش کرد

یه مدت طولانی هم حال روحیش خوب نبود