2777
2789

خانوما واقعا به درد و دل احتیاج دارم 

همسر من مهربونه ولی گاهی آدم رو با حرفاش میسوزونه 

من از نوجوانی از شیر دادن متنفر بودم و چندشم میشد و اینو به شوهرم گفته بودم 

ولی وقتی پسرم به دنیا اومد با جون و دل شیرش دادم

حتی جزو بچه هایی هست که ولع مکیدن داره بدون اعتراض شب تا صبح صبح تا شب میشینم شیر میدم در حدی که استخوان دنبالچه م ملتهب شده 

شیر خشک کمکی هم میدم مثلا شاید سه روز یکبار دو پیمانه شیر خشک بدم بهش 

این دو روز پسرم خیلی بی قراری میکرد و اصلا نمیخوابید همش دوست داشت مک بزنه ولی زیر سینه هم گریه میکرد به هر حال حتی شیر خشک هم دادم آروم نشد

اینو به شوهرم گفتم 

اونم گفت تو میخوای بچه رو شیر خشکی کنی،چند بار این حرف رو تکرار کرده تو این مدت و من بهش گفتم اینطور نیست چرا وقتی خودم شیر دارم شیر خشکیش کنم؟بعدشم اصلا مگه شیر خشک چه ایرادی داره؟؟

امروز دیگه قاطی کردم چون بچه خیلی اذیتم کرده بود شروع کردم به گریه و جیغ زدن و زدن خودم چون واقعا بهم فشار اومد

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حالا خیلی حرف ناراحت کننده ای هم نزده شما حساس شدی از خستگی و بی خوابی هم هست این که شوهرت درک نمیکنه هم هست اشکال نداره خودتو ناراحت نکن هر کدوم ازشیر ها رو خورد بهش بده که اذیت نشه

من با این تاپیک به قانون جذب ایمان آوردم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3002093/%D8%AA%D9%85%D8%A7%D9%85-%D8%B1%D9%85%D9%88%D8%B2-%D9%82%D8%A7%D9%86%D9%88%D9%86-%D8%AC%D8%B0%D8%A8?page=4

من یه سقط هم داشتم و افسردگی شدیدی گرفتم 

الان هم دارم دوباره دچارش میشم چون شرایط زندگیم خیلی سخته 

شوهرم اصلا درک نداره 

توقع داره نوزاد اصلا گریه نکنه،تا پسرم گریه میکنه فوری داد میزنه که بیا بچه رو آروم کن زود باش انکار اگر بچه گریه کنه دور از جون میمیره 

حتی اگر دستشویی باشم توقع داره همون لحظه بیام بیرون 

عزیزم‌ اروم‌باش.

اول ببین مشکل بچه چیه.شاید دلدردی چیزی داره.

شما نادیده بگیر حرفای همسرتو.ببین بچت با چی راحت تره اون کارو انجام بده.

شاید گرمشه.سردشه.

بدن درو داره.مشکل رو پیدا کن.

اگ نمیتونی ب مانانت یا کسی زنگ بزن راهنماییت کنه.

کلا نمیشه به این مردا یه چیزی گفت 

منم انقدر تلاش کردم و حرص خوردم سر رفلاکس بچه م 

به شوهرم میگفتم ببین یه چیزیشه کمرشو قوس میده میگه تو عیب میذاری فکر منفی میکنی منفی بافی میکنی 

آخر بردیم دکتر گفت رفلاکسه 

کشتم خودمو تا بالاخره به حرفم رسید

عزیزم من شنیدم بعد از زایمان آدم ها حساس میشن 

هنوز که مجردم 

ولی الان واقعا موندم آدم میمونه همون دوران آشنایی درباره اینده حرف بزنه یا نه

لامصب حافظشونم قوی هست 

حالا تغیرم کنی ولی حرفی که تو دوران آشنایی یا نامزدی زدی یادشون میمونه

بیا به جرم عاشقی بکش منو نرو 💔نگاه کن این آن نحیف و زار و خسته رو 💔تو رو به جون خاطرات خودمون بمون 💔...بیا و راحتم کن از نگاه آدما ... نذار بگیر دامنم رو آه آدما 💔بگو چرا باید بسوزه لحظه های من بخاطر نگاه اشتباه آدم ها 

مردا چرند خیلی میگن،مخصوصا اینجور مواقع،دختر من بچه اخر خرداد واوج گرما بود،مجاری اشکش بسته بود وچشماش قی میگرفت،بعد همسر گیر میداد کلاه کلفت سر بچه نیزاشت میگفت این مثل خودم سینوزیت داره،بچه زار نیزد از گرما درمیوردم میگفت مادر نیسی که سینوزیت بچت تشدید میکنی،میگفتم بابا نوزاد سینوزیتش کجا بود،یا سینه نمیگرفت ۵روز اول،میکفت مادر نیسی وگرنه میکرفت وهزار زر دیگر

میدونم چه فشاری روت هست عزیزم کاملا درکت میکنم کاش پیشت بودم وبغلت میکردم 

واقعا احتیاج دارم تو بغل یکی گریه کنم 

مادرم و خواهرم هستن اما نمیخوام ناراحتشون کنم 

خواهرم زندگی خودش رو هواست 

مادرم انقدر این مدت غصه خورده پیر شده چون خواهرم مشکل ذاره 

نمیخوام بشم قوز بالا قوز