2777
2789
عنوان

راه های لاغری شکم وپهلو

| مشاهده متن کامل بحث + 378 بازدید | 29 پست
کجا داره این قرصو؟ عوارض نداره؟

نه من با این قرص ۱۰ کیلو کم کردم

یکی از اشناهامون پیج بهداشتی و گیاهی داره از اون گرفتم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

https://rubika.ir/joing/FAAIJDBI0DPXWUCTRWMCJTGLGCPGRCVC

🥀🌹هدفمون🌹🥀

✅اصلاح سبک زندگی و تغذیه سالم

✅پیشگیری قبل از بیماری

✅دوستان عزیز هر سوالی داشتین بپرسین، ان شاء الله در اسرع وقت جوابگو هستم

...

سلام، دوستان عزیز طب سنتی هر سوالی داشتین بفرمایین، ان شاء اله در اسرع وقت جوابگو هستم
فایده نداره من اصلشم گرفتم چندین تا قرص هم عوض کردم یک ماه اول جواب میده بعدش اصلا انگار ن انگار قرص ...

حتما غذات و کم نکردی

من غذامو به زیر نصف رسوندم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
حتما غذات و کم نکردی من غذامو به زیر نصف رسوندم

ماه اول قرصو ک میخوردم اشتهام کامل قطع میشد،الان ولی هیچ اثری نداره خود مشاوره هاشونم میگن بدن عادت می‌کنه جواب نمیده،میلی اصلا ب غذا ندارم یکسره سرکارمم

بستن شکم بند و کم خوری

حذف قندهای پیچیده.

پیاده روی

ورزش های مداوم روزانه پارتهای ۳ ست سی تایی که خیلی از کلیپهاش هست سرچ کنید با اهنگای قری انجام بدین‌

درازنشست هم خیلی موثره

خدایم💜فرزندانم💜وطنم💜
ماه اول قرصو ک میخوردم اشتهام کامل قطع میشد،الان ولی هیچ اثری نداره خود مشاوره هاشونم میگن بدن عادت ...

یعنی لاغر شده بودی

الان دوباره چاق شدی؟

اره ۹کیلو کم کردم الان قدم۱۷۰باید حداقل ۷۰بشم ولی ۸۱ام از ۸۰هم پایین نمیام🤦

متوجه نشدم

۹ کیلو کم کردی شدی ۸۱

یعنی ۹۰ کیلو بودی؟

اره

خوب پس برگشتی نداشتی به وزن قبلت

۹ کیلو کم کردی

الان فقط استپ وزنی داری