2777
2789

سلام بچه ها

اقا من میخوام از نامزدم جدا شم و اون نمیخواد و نمیذاره

من بهش گفتم تو به من علاقه ای نداری

میگه حرفاتو ثابت کن کی گفته من بهت علاقه ندارم

بچه ها من حرفامو صد بار بهش زدم

منتهی انگار نمیفهمه

ببینید لیست میکنم:

۱_ پیگیر من نیست مثلا شاید دو هفته یبار بهم زنگ بزنه یا ماهی دوبار بگه بیا بریم بیرونم اونم بیشتر من بهش میگم

وقتی بهش اعتراض میکنم میگه من مشغله م زیاده نمیتونم و فلان درحالی که اون موقع که هنوز بهش بله نداده بودم صب تا شب با من حرف و زنگ میزد

۲_میدونه من دوس ندارم فیلم زنای آنچنانی رو تو گوشیش ببینه ولی باز می بینه و سیو میکنه

۳_ برای دیدارمون پایه نیس اما اگه هر روز موقعیتش پیش بیاد که خلوت کنیم حتما خودشو میرسونه😐 بعدم بهش میگم میگه خب تو بیشتر بگو بیا بریم بیرون من که نمیگم نه درحالی که من میخوام اون پیگیر باشه

تهشم میگه من هر روز تو اینستا بهت پیام میدم پست و استوری میفرستم باز میگی تو بهم توجه نمیکنی

۴_ میدونه من افسردم... بهش گفتم این تابستون قبل اینکه اول مهر شه و کارم شروع شه لااقل یه مسافرت یه روزه بریم! هیچ اهمیتی نداد اصلا انگار براش هیچ جایگاهی ندارم

اقا من چی بگم اینا رو چه مدلی بیان کنم که بفهمه

من میدونم با توجه به این حرفا منو دوس نداره

ولی هم کلا ادم مدارا کننده ای ام و هیچوقت بی پروا باهاش صحبت نکردم

هم وقتی یکی دو بار بی پروا صحبت میکنم بهونه های مشغله و غیره رو میاره یا میگه خیلی گیر میدی

من چجور حرفامو ثابت کنم که نتونه بهونه بیاره و بپذیره جدا شیم؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اسی نامزد منم همین بود

شیفتای کارش فوق العاده سنگین بود و فشار زیادی روش بود

و من فک میکنم هیچ توجهی بهم نمیکنه

و هنوزم ک هنوزه میگه دوست دارم ولی مشغلم زیاده

منم نمیدونم داره شر و ور میگه یا واقعا میگه و باید درکش کنم

خدایا لطفا مامان بابام دلشون شاد باشه و همیشه چشماشونو ببوسم🫀❤️

اسی نامزد منم همین بود شیفتای کارش فوق العاده سنگین بود و فشار زیادی روش بود و من فک میکنم هیچ توج ...

اینم ۷ صبح میره تا ۵ ولی بعدش هم به باشگاهش میرسه هم خریداش هم حمومش و هم چیزای دیگه

ینی نیم ساعت وقت برا من نداره؟