2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دختر رحمته ... پسر نعمته ... روز قیامت خدا برای همه نعمتایی ک داده بازخواستت میکنه ...  فقط از ...

یعنی خدا برای ما دخترا ارزش قاعل نشده ؟؟؟؟😐😐😐

یعنی پدر مادرمون ما دخترا رو اذیت کنن یا بد تربیت کنن باز خواست نمیشن فقط پسراا؟؟؟

عزیزم ما حق انتخاب نداریم چرا که هرچی خودش بخواد وصلاح بدونه میده .پس دعاکن سالم وصالح باشه فرقی نمیکنه

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹

خیلی دوست داشتم از هر دو جنس داشته باشم 

وقتی دوتاشون پسر شد اولش ناراحت شدم ولی بعد پذیرفتم و الان خداروشکر میکنم چون به این نتیجه رسیدم دو تا همجنس خیلی بهتره تا دو تا جنس مخالف از نظر محیط تربیتی و هم بازی بودن و سبک برخورد 

یعنی خدا برای ما دخترا ارزش قاعل نشده ؟؟؟؟😐😐😐 یعنی پدر مادرمون ما دخترا رو اذیت کنن یا بد تربیت ...

ن عزیزم ینی دختر ی هدیه هست ک هیچ وقت پس نمیگیرن ... چرا ارزش قاعل نشده ...؟ شما فردا وقتی همسر بشی وقتی خانه داری بکنی کلی برات حسنه مینویسن و وقتی هم ک مادر بشی بهشت زیر پاته ....

پدر و مادر وظیفه دارن در قبال شما و اگ کوتاهی بکنن حق الناس محسوب میشه 

ن عزیزم ینی دختر ی هدیه هست ک هیچ وقت پس نمیگیرن ... چرا ارزش قاعل نشده ...؟ شما فردا وقتی همسر بشی ...

پس چرا میگی پسر باز خواست میشه ولی دختر نمیشه ؟؟؟

مگه بازگشت ما همه به سوی خدا نیس ؟؟

یعنی اون دنیاهم باید کادو پیچ شده ای همین خانواده و پدر مادرمون هستیم ولی پسرا راحت ؟؟ 😑😑😑

خدا باید برای دوتاش باز خواست کنه این بی عدالتی هس 

پس چرا میگی پسر باز خواست میشه ولی دختر نمیشه ؟؟؟ مگه بازگشت ما همه به سوی خدا نیس ؟؟ یعنی اون دنی ...

واسه هردوتاش بازخواست میکنه خیالت راحت

دلی من بس توئ تیایا بوتونبئ لیه نایا❤❤بامن خصومت شخصی داری نی نی یار هرشب میخام صبح پامیشم تعلیق میشم😐😐کاربری پنجمه 🥲🥲جون مادرتون تعلیقم نکنین 
پس چرا میگی پسر باز خواست میشه ولی دختر نمیشه ؟؟؟ مگه بازگشت ما همه به سوی خدا نیس ؟؟ یعنی اون دنی ...

عزیزم منظورمو اشتباه متوجه شدی بله بازگشت همه ما بسوی اوست منظورم این بود از بازخواست ینی پسر 

برا من بنویس دوتا دخمل دارم میخوام یه پسرهم داشته باشم

از دو هفته قبل از بارداری شوهرتون کاسنی بخوره
دقت کنید خودتون نباید بخورید فقط همسرتون
خانم کاسنی بخوره دختر میشه

چیزای که قلیایی هستن برای پسر زایی بهتره مثل لیموشیرین و لیمو ترش کرفس خیار توت فرنگی (سرچ کنید خوراکی های قلیایی خیلی چیزا هست من الان حضور ذهن ندارم
موز گوجه فرنگی و حبوبات  و بلدرچین و تخم بلدرچین  و گوشت قرمز هم خوبه زیاد استاده کنید هم خودتون هم همسرتون استفاده کنید

و اینکه خانم باید کاملا گرمی مصرف کنه ولی آقا زیاد نه چون گرمای زیاد اسپرم رو از بین میبره 

البته خوبه که آقا خرما و موز و این چیزای گرم استفاده کنه ولی در حد تعادل

روز قبل از اقدام خانم زیاد توت فرنگی استفاده کنه و حتی نیم ساعت قبل از نزدیکی هم چندتا بخوره

و ۲۰دقیقه قبل از رابطه آقا قهوه غلیظ بخوره
سعی کنید ۲ماه  لبنیات خییییلی کم استفاده کنید
و اینکه  خانم به مدت ۴۰ روز صبح ناشتا ۵تا دونه فلفل سیاه بخوره(مثل قرص با آب بخور)

آها از همه مهم تر زمان لقاح روز تخمک گذاری باشه(از دارو خانه کیت تخمک گذاری بگید)

نیم ساعت قبل از رابطه خانم خودشو  با مخلوط اب و جوش شیرین  شست و شو بدید(خیلی از این روش استفاده میشه ولی خودتون تحقیق کنید باز)
دخول عمیق باشه
رابطه در جایی خنک باشه حتی بهتره همسرتون قبل از رابطه از یخ استفاده کنه
دیگه فکر کنم همه چی گفتم
یادم اومد باز میگم بهتون❤

دل پیر نمیشه فقط نظرش روز به روز به نظر عقل نزدیک تر میشه 🙂