2777
2789
عنوان

تاپیک خاله زنکی درمورد جاااری😄😄

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اخه هرسال بهمن ماه رعشه به بدنشون میوفته که باید جابه جا شن خب پول جمع کنن خونه بخرن

ببین ادما خیلی متفاوتن

یکی معتقده باید هرچی درمیازی خرج کنی و فکر فردا رو فردا کنی

یکی معتقده فقط باید جمع کنی و خرج فقط در حد ضرورت

یکی میگه هم خرج کنی هم جمع کنی

و.....

خلاصه کلی ادم با دیدگاه مختلف وجود داره احتمالا اون یجور دیگه فکرمیکنه

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند

خوبه به جای جمع کردن الکی ترجیح میده لاکچری زندگی کنه.بعضی ها این مدلی ان.ظاهر زندگی براشون خیلی مهمه.از طرفی اگه بچه داشته باشه بچه های اینطور افراد با اعتماد به نفس تر بار میان و معمولا تو زندگی موفق تر هستن.گزینه های بهتری برای ازدواج براشون وجود داره چون مردم ما عقلشون به چشمشونه.دیدم که میگم.

ببین ادما خیلی متفاوتن یکی معتقده باید هرچی درمیازی خرج کنی و فکر فردا رو فردا کنی یکی معتقده فقط ...

من مورد سوم

آن کس که بدم گفت / بدی سیرت اوست / آن کس که مرا گفت نکو / خود نیکوست / حال متکلم از کلامش پیداست / از کوزه همان تراود که در اوست
من مورد سوم

منم همینطور👍

من دخـــتـــری از تـــبار پـــاییـــزم بـــا احـــساســـاتی پاییـــزی ، دخـــتری کـــه چشـــمـــانـــش زیـــاد ابـــری و بـــارانـــی میـــشود  ، دختــری کــه مثـل پـایــیز جــانـش را میـــدهـــد بـــرای کــسی کـه بـهــارش باشــد  ،  و دل این دختـــر ماننـــد بـــرگ هـــای پایـــیزی نـــازک اســـت و زود میشـــکند
حیف پول داشته باشی اشکال نداره ولی وقتی لنگه چیزهای مهمتری خریته🤦‍♀️

منم همینو میگم

خونه داشته باشن

اصلا بره ده تاشو بخره

واقعا من حسود نیستم ناراحتم براشون چرا نمیفهمن خونه ای که امسال میتونن بخرن سال بعد همون پولو باید رهنش بدن

با این حرف موافقم

حالا دهنش پیش فامیل باز بشه میگه از من زرنگتر و خانوم تر نیست ما تو فامیل داریم دقیقا مثل جاریت کلا هر کی رو میبینن میگه شما جمع نکردین حالا منی ک دو ساله اومدم از اونی که پسر بزرگش دبیرستانه بیشتر جم کردم شوهرشم خیلی. پول در میاره اما حیف زن نداره

خب با این پول که نمیتونه خونه بخره ،حداقل چیزی که علاقه داره رو میخره ،هر چند خودم به عاقلانه خرج کر ...

میدونی چطوریه الان ۸۰۰ رهن دادن ولی فکر این نیستن سال بعد همین خونه رو ۱۲۰۰هج رهن نمیدن بهشون

فقط درحال خرید کردن هستن

مثلا شاید سالی ۷ ۸ تا کفش ۷ ۸ تا مانتو کیف های گرون

حتی بچه دو سالشون رو همینجوری براش خرید میکنن

بعد سر سالش که میشه از شوهرم برای رهن قرض میگیرن بعد پس میدن

خب چرا اخه