2777
2789
عنوان

شوهر بی ملاحظم

| مشاهده متن کامل بحث + 266 بازدید | 32 پست
چرا من گریم نمیاد وقتی با شوهرم دعوا می‌کنم

من حالا کافیه شوهرم بگه بالا چشات ابروعه انچنان بغض میکنم که خودش به گوه خوردن میفته

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت عزیرم واقعا من حقو بهت میدم چون سخته من خودم فردا تولدمه و از همسر انتظار دارم اگه شوهر ادم ا ...

برات از خدا بهترن هارو میخوام تولدت کلی مبارک باشهه🎉🎉🌹🌹

شما چن سالتونه؟ میگم نکنه به سن ربط داشتهذباشه گریه گرفتن

اره بنظرم ربط داره من ۱۹ سالمه خیلی لوسم هستم 

من یک زن عاشقم با کلی رویایی دخترونه من به خاطر تو از همه ی ارزوهای قشنگم گذشتم من به خودم یک  جوونی و نوجوونی کردن بدهکارم حالا که میبنم بازم برگردم عقب بازم تورو انتخاب میکنم اما بازم یه عادت های دخترونه دارم هنوزم قوی نشدم وقتایی که دلم میگیره یهو میزنم زیر گریه جایی کم میارم زنگ میرنم به پدرم به تکیه گاهم درد و دل میکنم تو با من چکار کردی که با سن کمم تونستم دوری خانوادمو تحمل کنم؟ من برای اینکه  تورو داشته باشم تاوان پس دادم تاوان تنهاییم تاوان درس نخوندنم تاوان سختی کشیدنم هنوزم دارم تاوان داشتنتو پس میدم اما دلم به داشتنت گرمه مرد خوش خنده من تصمیم گرفتم که مهربون باشم باهمه پرخاشگری و ناامیدی و حرص خوردن رو بزارم کنار و مثبت فکر کنم و مثبت عمل کنم امیدوارم موفق شم
نکته این دوران رو سپری کردین آخه آدم یه زمانی خیلی گریه میکنه بعد که پخته شد دیگه نه

تو چند سالته بنظرم اره ربط داره من دیدم مامانم و بابام دعوا میشن مامانم انگار نه انگار 

چرا من از تولد بدم میاد 🙃😂پس فردا تولدمه به‌شوهرم گفتم برام‌تولد نگیر فقط پول گنده بده برم بازار 

پدر و مادرش هم بزرگش کردن حساس نشو عزیزم 😊تولد نگرفت دستتو بزار توی جیبش بگو هرچی داری خالی کن یالا 😂

چرا من از تولد بدم میاد 🙃😂پس فردا تولدمه به‌شوهرم گفتم برام‌تولد نگیر فقط پول گنده بده برم بازار&n ...

همون پدرش که تو عروسی و اینجور چیزا آدم حسابش نمیکرد الان که خرش از پل گذشته شیرین شدن واسه همدیگه

همون پدرش که تو عروسی و اینجور چیزا آدم حسابش نمیکرد الان که خرش از پل گذشته شیرین شدن واسه همدیگه

ببین چون بچه شیر میدی اصلا خوب نیست اینقدر حرص بخوری بعدشم ما زنا یاد بگیریم مشکلاتی که بین شوهر و خانوادشه مهم نباشه برامون... به هرحال اون پدره که پسرشو بزرگ کرده و این رفتار پدرش ب خودش مربوطه یه کیک هم چیزی نمیشه عوضش توام از همسرت پول بگیر لباسی چیزی بخر 

ببین چون بچه شیر میدی اصلا خوب نیست اینقدر حرص بخوری بعدشم ما زنا یاد بگیریم مشکلاتی که بین شوهر و خ ...

بله اون که جای خودم حتما میکنم موفق باشی ممنون از راهنماییت