2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما...هیچ جا نداریم بریم،باهمه قطع رابطه ایم،ففط خونه مامانم هست که راه دورم سالی یکی دو بار میرم.... ...

مثل منی بخدا 

از طرفی تو زندگی مشکلات دارم 

آرزوی مرگ دارم 

خیلی از خدا گله دارم 

البته فک کنم فراموشم کرده

وا مگه میشه اخه  پدر و مادر

چرا نمیشه خواهر. خدا نکنه کسی به جایی برسه بچش رو بذاره بهزیستی یا سره راه. ولی اونها هم پدر مادرن که میذارن. پدرشوهرم جلوی من راه به را میگفت چه دختری دارم من تار موی گندیدش به کل هیکل تو نمیارزه. در واقع گیرم آورده بودن. یه بارم گفت اگه بری خونه بابات با تیشه دنبالت میکنن

عرضه کردم دو جهان بر دل کارافتاده/ به جز از عشق تو باقی همه فانی دانست
مثل منی بخدا  از طرفی تو زندگی مشکلات دارم  آرزوی مرگ دارم  خیلی از خدا گله دارم&n ...

جالب اینجاست به خاطر رفتارهای شوهرم با بیشتریا قطع رابطه کردم ،خانواده خودش هم که کلا قهره باهاشون ،اون وقت به من میگه به خاطر تو هیچ کس نمیاد خونمون حتی برای عید دیدنی.....در صورتیکه همش مقصر خودشه

چرا نمیشه خواهر. خدا نکنه کسی به جایی برسه بچش رو بذاره بهزیستی یا سره راه. ولی اونها هم پدر مادرن ک ...

متاسفم برای پدر شوهرت 

چرا یسری زنا مثل ما انقد اوضاشون بده اخه 

ما کی خوشبختی و ببینیم

مثل منی بخدا  از طرفی تو زندگی مشکلات دارم  آرزوی مرگ دارم  خیلی از خدا گله دارم&n ...

خدا هیچ کس رو فراموش نمیکنه. همیشه ازش بخواه. هیچ وقت هیچ دعایی از بین نمیره. یا همین دنیا اجابت میشه یا در آخرت یا پیش آمد بدی برطرف میشه یا نعمت دیگه... زرنگ اونیه که بخواد چون دستی که به نیاز بالا برده بشه هیچ وقت خالی نمی مونه

متاسفم برای پدر شوهرت  چرا یسری زنا مثل ما انقد اوضاشون بده اخه  ما کی خوشبختی و ببینیم

من مشکلات زیاد داشتم. واقعا فقط خدا دست گیره. زیارت عاشورا میخوندم. گره از کارم باز شد. به حضرت زهرا استغاثه کردم. نباید ناامید شد.