2777
2789
عنوان

خواستگار ندارم

349 بازدید | 20 پست

سلام دوستان من ۲۳ سالمه تا حالا فقط دو تا خواستگار داشتم. همه ی دوستام ازدواج کردن فقط من بینشون مجردم خیلی حس بدی دارم چون مجردم نمی‌دونم چکار کنم خیلی ناراحتم 😔😔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان نی نی سایتی های ناراضی ازشوهر میریزن اینجا😂😐

خودتو زندگی کن🤍🕊️با من از پادکست های مختلف،برندهای روتین پوستی و اطلاعات پوستی و کتاب ها و تدریس صحبت کن تا با ذوقِ تمام کمک کنم🧡😊 تاپیکای مفید تگم کنید😍
سن آنچنانی نداری که

اتفاقا من الان هم آمادگی ازدواج ندارم ولی چون همه دوستام ازدواج کردن حس بدی دارم حس میکنم مسخرم میکنن چون من فقط مجردم. چندتا از همکلاسی هام که چهره زیبایی نداشتن الان متاهلن.

بسپر بخدا ایشاله درس میشه عزیزم اگه کسی هم اومد عقلانی تصمیم بگیر نه دلی

من همش تو خونم جایی هم نمیرم که کسی ببینتم اصلا خواستگار ندارم که عقلانی تصمیم بگیرم. میترسم برای همیشه مجرد بمونم